ПАРЦЕЛ НА СРЕДНА ТРАКА ЗА КЪЩА ИЛИ КООПЕРАЦИЯ-ПАНОРАМА

Продава / Парцел, Област Варна, м-ст Траката , Площ: 2000 кв.м.

Цена: € 150 000  |  $ 166 688  |  293 370 лв.
Цена на кв.м: € 75 /m2
Продава парцел с площ от 2000 кв метра. Намира се  в местност Средна Трака. Mястото е подравнено , чудесна панорама. Асфалтиран път, мръсен канал, вода и ток. Страхотно място с улично осветление , чист въздух, трафопост в близост, каменна ограда в долна част.Терена е отличен за построяването на една или две самостоятелни къщи. 
Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 разполага с най-изгодните и реални оферти на пазара! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да Ви заблудят и отдалечат от нашите предложения! 
„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 


Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036
Подобни оферти
Парцел
Парцел, Област Варна, м-ст Ален мак, 777 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Белослав, 10922 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Боровец, 960 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Стефан Караджа, 1500 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Старосел, 900 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Аврен, 700 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Боровец, 617 кв.м.
Парцел
Парцел, Област Варна, Боровец, 600 кв.м.
от
до
от
до