Парцел за строителство във Младост

Парцел, ВАРНА, Младост , Площ: 1000 кв.м.

Цена: € 350 000  |  $ 386 086  |  684 530 лв.
Цена на кв.м: € 350 /m2
НОВ ДОМ-1 Продава 1000кв.м  в ж. к. Младост, находящ се между бул. Сливница и бул. Република, в непосредствена близост до Медицински център Младост и стадион Младост, в добре урбанизиран район с училища, детски градини търговски центрове и магазини от големите търговски и хранителни вериги. Подходящ както за жилищни, така и за търговски и обществени сгради. 
Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 разполага с най-изгодните и реални оферти на пазара! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да Ви заблудят и отдалечат от нашите предложения! 
„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 


Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036
Подобни оферти
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст. Ментеше, 1000 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Изгрев, 0 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 1297 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 980 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст. Ментеше, 12000 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 0 кв.м.
Парцел
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 342 кв.м.