Парцел за жил строителство, Виница

Продава / Парцел, ВАРНА, Виница , РЗП: 6435 кв.м.

Цена: € 225 225  |  $ 250 424  |  440 495 лв.
Цена на кв.м: € 35 /m2
Регулация, Ток, Вода, Парцел за жилищно строителство с отлична локация в чертите кв Виница, На 50м от главен път. На лице са всички омуникации (ток, вода, канализация). Височина на строителството- 7м.  Перфектен за строителство. Красимир Москов 0892 201001

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Уважаеми клиенти,Нов дом 1 е агенцията разполагаща с едни от най-изгодните и реални оферти на пазара ! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да ви заблудят и отдалечат от нашите предложения !


Подобни оферти
Парцел
Парцел, ВАРНА, Западна промишлена зона, 10000 кв.м.
Парцел
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 0 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Младост, 2144 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 1297 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 375 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 980 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 0 кв.м.
от
до
от
до