8 ПАРКОМЕСТА, ЛИЦЕ НА БУЛЕВАРД, ГОЛЯМ ЧОВЕКОПОТОК !!!

Продава / Офис, ВАРНА, Младост 120 кв.м.

Цена: € 87 750  |  $ 96 852  |  171 621 лв.
Цена на кв.м: € 731 /m2
Тип строителство: тухла
Етап на строителство: Завършен
Изложение: Североизток
Изглед: Градски
Етаж: 3
Етажи общо: 3
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
www.novdom1.bg   ОФЕРТА № 28365 
„Консултант Недвижими Имоти „ ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 
- 0879 900 420

ЕКСКЛУЗИВНО ОТ НОВ ДОМ 1
Ключове в офиса!!!

Имотът Представлява :  Сградата се състои от различни по размери и разпределение имоти с опция да бъдат обединени в едно според индивидуални критерии  на клиента в зависимост от нуждите и начинът на употреба могат да се получат имоти с от 1 до 10 функционални стаи със съответният брой санитарни помещения и тераси . Площи от 40 м2 до 409 м2 .

Сградата : Луксозен  хидравличен асансьор с „долно“ машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението , луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, . Облицовка на фасадата с естествен камък и окачена фасада с "Итал-Бонд". Видео наблюдение, Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Състояние 1 : Имотът  се издава „До Ключ“ – Екстериорна блиндирана врата. Под :коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и  боядисани в светла гама на „Craft“. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма . 

Състояние 2 : Имотите се издават от инвеститора съгласно „БДС“ – Екстериорна блиндирана врата.Под : нивелирана замазка подготвена за полагане на гранитогрес, паркет или настилка по Ваш избор. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по ваш избор. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка подготвена за полагане на фаянс и теракота .ВиК инсталация „на тапа“. ЕЛ инсталация : контакти, ключ и фасонки. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма, като се предлага опцията за завършване "ДО КЛЮЧ" на промоционални цени.

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция изпълнена с кофражни системи посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“Монолитна зидария изпълнена с висок клас керамични и глинени тухли на водещи български производители на материали за зидария. Производителите на български тухли са с дълги традиции и опит на пазара и продукти с доказано качество. Висок клас ПВЦ 6-камерна дограма с 70 мм профил и 30 мм всесезонен стъклопакет . Класическ топлоизолационна система, изпълнена с фасаден полистирол с 60мм дебелина на фирмата “WEBER” покриваща на 100+% нормативите на ЕС за „Енергоефективност „ Окачени фасади придаващи стил и лукс 

Екстри : Сградата е снабдена с видео наблюдение и опция за 24 часова жива охрана гарантираща сигурността на вашият НОВ ДОМ. Осем паркоместа в цената

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант недвижими имоти: Деница Димитрова 0894 555 650

Подобни оферти
Офис
Офис, ВАРНА, Автогара, 110 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Окръжна болница, 17 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Окръжна болница, 16 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Макдрайв, 33 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Център, 31 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 23 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, ВИНС, 82 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Цветен квартал, 23 кв.м.
от
до
от
до