Лукс -НС- Три Отделни Стаи - ПМ - Център - Тераса

Мезонет, ВАРНА, Център 263 кв.м.

Цена: € 370 000  |  $ 409 998  |  723 646 лв.
Цена на кв.м: € 1 407 /m2
Тип строителство: тухла
Етап на строителство: Завършен

Лукс -НС- Три Отделни Стаи - ПМ - Център - Тераса 

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 29879

Имотът  Представлява : Три отделни стаи, от които: дневен тракт с кухненски кът и място за разполагане на мека мебел и кът за хранене; голяма спалня 14 кв.м; по-малка стая 10 кв.м. с излаз на тераса; маза и Паркомясто включено в цената.

Състояние : Имотът  се издава съгласно „БДС“ – Екстериорна блиндирана врата.  Под : нивелирана замазка подготвена за полагане на гранитогрес, паркет или настилка по Ваш избор. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по ваш избор. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка подготвена за полагане на фаянс и теракота .ВиК инсталация „на тапа“. ЕЛ инсталация : контакти, ключ и фасонки. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма .

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна, в непосредствена близост до Морска Градина- Варна. 

Строителство : Висококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“.  Монолитна зидария изпълнена с висок клас керамични и глинени тухли на водещи български производители . Висок клас ПВЦ 5-камерна дограма с 65мм профил и 24мм всесезонен стъклопакет . Топлоизолационна система “BAUMIT”ESP-60mm. Силикат-силиконова фасадна мазилка на фирмата “BAUMIT” с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект.

Сградата :   Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо, хидравличен асансьор с „долно“ машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му. 

Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди.

Забележка : Приложените по-горе снимки, имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие !

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ :Павел Петров 0894 555 640

Павел Петров

+359 894 555 640 Обади се
Подобни оферти
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Бриз, 288 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Червен площад, 133 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 100 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Аспарухово, 135 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Червен площад, 165 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Бриз, 160 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 103 кв.м.
Мезонет
Мезонет, ВАРНА, Бриз, 280 кв.м.