ГОЛЯМА КЪЩА в МНОГО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ!

Къща, Област Варна, Белослав 228 кв.м.

Цена: € 49 900  |  $ 55 294  |  97 594 лв.
Цена на кв.м: € 219 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Изглед: Градски
Спални: 6
Тераси: 1
Етажи общо: 2
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 33425

„Консултант Недвижими Имоти„ : Красимир Стаматов - 0876 600 710

Къщата е масивна ,тухлена ,измазана с плочи на всеки от етажите. С два отделни входа е и  етажите стават напълно самостоятелни.- Два етажа по 114 кв.м. застроена площ с по 5 стаи

Първи етаж: дневна, преходна към кухня, още три стаи с големина около 16 кв.м. (едната се ползва за мазе, другите две за спални) и коридор. Височина на таваните 2,55 м
Втори етаж: дневна, преходен към др стая, още три стаи с големина около 16 кв.м. (едната се ползва за кухня другите две за спални и коридор. Височина на таваните 2,65 м  Тоалетна с перално помещение. Изход към терасата (и гаража) от дневната и от едната спалня.
 
Гараж 20 кв.м  с канал (свързан е с терасата).възможност  за магазин- второ парко място (бетонирано)- тераса 10 кв.м (свързана е с гаража)- барбекю кът 16 кв.м - стопанска постройка 13 кв.м (измазана с  тоалетна и две пом. за   животни)-  таван - 114 кв.м висок -  4 м ( може да се направят няколко стаи)-  асми два броя общо 50 кв.м -  овошки - 4 бр праскови, слива,дюля,череша,смокиня и кайсия-  парник 12 кв.м Къщата е поддържана и е строена с качествени материали.Стените и таваните са  идеално прави.

Състояние: продава се БЕЗ Обзавеждането!

Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Уважаеми клиенти,Нов дом 1 е агенцията разполагаща с едни от най-изгодните и реални оферти на пазара ! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да ви заблудят и отдалечат от нашите предложения !

Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, с. Доброглед, 78 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 80 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 50 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Траката, 450 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Бенковски, 35 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст. Прибой , 300 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 70 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Близнаци, 150 кв.м.