ВАШАТА НОВА БИЗНЕС КАНТОРА ИЛИ ОФИС НА ТОП ЛОКАЦИЯ - ЮГ - АС - ПМ - СТАТУТ - САМО ЗА 175 Е

Офис, ВАРНА, Зимно кино Тракия 30 кв.м.

Цена: € 175  |  $ 193  |  342 лв.
Цена на кв.м: € 6 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 1986
Изложение: Юг
Изглед: Градски
Спални: 1
Тераси: 1
Етаж: 2
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да

ВАШАТА НОВА БИЗНЕС КАНТОРА ИЛИ ОФИС НА ТОП ЛОКАЦИЯ - ЮГ - АС - ПМ - СТАТУТ - САМО ЗА 175 Е

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 33426

Имотът  Представлява : Едно помещение с правилна форма 6 на 5 метра с площ от около 30 м2 , подходящо за разпределяне на около 8 до 10 работни места в зависимост от Вашите нужди и естеството на бизнеса Ви ! Имота разполага с ВиК "точки " на две от стените , където може да се обособи кухненски бокс за Вас и Вашите служители . Изключително подходящо помещение за адвокатска или счетоводна кантора, както и за много други ! Възможно е да се сключи и краткосрочен договор за наем за "стартиращи бизнеси" !

Състояние : Имотът  е издаден „До Ключ“ – Екстериорна блиндирана врата. Под на паркет и гранитогрес, Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и  боядисани в светла гама на „Craft“. Санитарните Помещения са общи : ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и оборудвани баня и тоалет ! 

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено, утвърдено и отстояло на времето Монолитно Строителство  – стоманобетонна  конструкция доказала своята земетръсна устойчивост през десетилетията. Монолитна зидария изпълнена с вече несъществуващата и изключително здрава изпечена керамика Български тухли. Ръчно измазани стени с циментова замазка. Подова замазка с подложен 7-8 см. керамзит гарантиращ изключителна шумоизолация и топлоизолация. Здрава циментова външна мазилка на сградата.

Сградата : Добре поддържани общи части, железни парапети, асансьор . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за наемане и е с висок статут на офис, което го прави идеален за Вашия бизнес !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Венелин Бабанов – 0894 555 620
Венелин Бабанов

+359 894 555 620 Обади се
Подобни оферти
Офис
Офис, ВАРНА, Левски, 22 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Чаталджа, 175 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Център, 35 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Макдрайв, 69 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Център, 80 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Гръцки квартал, 85 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Общината, 50 кв.м.
Офис
Офис, ВАРНА, Окръжна болница, 35 кв.м.