ДНЕВНА -38кв.м, СПАЛНЯ - 12кв.м., СПАЛНЯ - 18кв.м., УНИКАЛНА СГРАДА В ЧАЙКА

Продава / Тристаен имот, ВАРНА, Чайка 126 кв.м.

Цена: € 128 000  |  $ 138 234  |  250 342 лв.
Цена на кв.м: € 1 016 /m2
Тип строителство: тухла
Година на построяване: 2018
Изложение: Югоизток
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 10
Етажи общо: 12
Асансьор: да

EДИНСТВЕНАТА ПО РОДА СГРАДА С ЕСТЕСТВЕНО ОЗЕЛЕНЯВАНЕ ПО ФАСАДИТЕ! ГАЗИФИЦИРАНА!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 36026

Луксозна жилищна сграда в гр.Варна на с изключителна панорамна гледка към морето и целия град.

Сградата е с модерна архитектура, изцяло съобразена с парковата среда, в която ще се намира, внимателно премислена да последния детайл, за да подсигури на своите обитатели максимално комфортна среда на живот чрез просторни семейни жилища, с интелигентно проектирани вътршени пространства, предлагащи изключителни удобства, ниски разходи за енергия и поддръжка, както и малък процент общи части.

Особености на сградата:

- 24 часова охрана и видеонаблюдение

- Централна климатизация

- Газификация

- Луксозно завършени общи части

- Склад за гуми

- 5 скоростни асансьора

- Луксозна иновативна 7-камерна система със 7-камерно крило с отлични шумоизолационни и топлоизолациони показатели

- Жилищната сграда ще разполага със 150 паркоместа, разпределени в открити и закрити паркинги и гаражи на 5 нива.

Поддръжката ще се извършва по себестойност, според реалните разходи.

Имотът представлява: входно антре - 8кв.м., килер-1,4кв.м., баня и тоалетна -4,63кв.м., втора тоалетна -3,18кв.м., дневна с кухненски бокс -38кв.м., спалня -12,25кв.м., втора спалня-18кв.м. Излаз от трите стаи на голяма тераса 14,76кв.м

Състояние: Имотът се издава съгласно „БДС“.

Отлична Локация: Сградата се намира между два от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна - елитните квартали Чайка и Бриз, буквално на една ръка разстояние от морската градина, супермаркети, училища, стадиони и спортни съоражения.

Сградата: Луксозно завършени общи части на гранит и гранитогрес, парапети от ковано желязо, хидравличен и безшумен асансьор. Облицовка на фасадата ще е стъкло и естествен камък. Домофонна-видео система за контролиран достъп в сградата.

Отлична Схема на плащане: Гъвкава разсрочена схема. „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на горепосочения имот, съобразено с Вашите нужди по време на строителството, както и за допълнителни отстъпки в зависимост от начина на плащане !!!

Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му. НОВО : само и единствено клиентите на „НОВ ДОМ 1“ закупили имот получават възможността да спестят до 30% от месечните си разходи по електроенергия за вашият нов дом.

Забележка: Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, и имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти„ : Мария Бонкова 0894 555 610

Ако все още не ни познавате,моля изгледайте следващият материал:

https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM&t=3s


Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Бриз, 125 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Червен площад, 86 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, МОЛ Варна, 96 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 103 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 105 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Чайка, 110 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Бриз, 96 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Бриз, 113 кв.м.
от
до
от
до