Продава парцел до ПЛАЖНА ИВИЦА - . Подходящ за вилно селище

Парцел, Бяла, , РЗП: 5000 кв.м. , Площ: 5000 кв.м.

Цена: € 36 900  |  $ 40 820  |  72 169 лв.
Цена на кв.м: € 7 /m2
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:  37193

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Правоъгълен, равен парцел на 900 метра над плаж 'Бялата река', до най- красивия и девствен плаж на северното чернопморие Карадере, разположен между град Бяла и село Горица. Намира се на 40 км. от к. к-с Слънчев Бряг и на 60 км. от град Варна. 
Местността е с изготвен пуп и е предвиден мащабен проект за вилно селище, който стартира всеки момент. Парцелът е с изключителна панорама. Подходящ за хотелски комплекс, къщи за гости, къмпинг с каравани. Може да се кандидатства за финансиране по програма за развитие на селските райони. 

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент\
.„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :
 „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. 
„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 
Подобни оферти
Парцел
Парцел,  Бяла, 0  кв.м.
Парцел
Парцел,  Бяла, 8600  кв.м.
Парцел
Парцел,  Бяла, 7305  кв.м.
Парцел
Парцел,  Бяла, 5000  кв.м.
Парцел
Парцел,  Бяла, 12057  кв.м.
от
до
от
до