Акт 16 - ИМОТ С МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ - ЛУКС НОВО СТРОИТЕЛСТВО - САМОСТОЯТЕЛЕН ЕТАЖ - ПАНОРАМА

Тристаен имот, СОФИЯ, Надежда 2 104 кв.м.

Цена: € 79 500  |  $ 87 697  |  155 486 лв.
Цена на кв.м: € 764 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2018
Изложение: Югозапад
Изглед: Градски
Спални: 1/2
Тераси: 3
Етаж: 6
Етажи общо: 6
Асансьор: да
Канализация: да
Акт 16 - ИМОТ С МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ - ЛУКС НОВО СТРОИТЕЛСТВО - САМОСТОЯТЕЛЕН ЕТАЖ - ПАНОРАМА

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:38000

Имотът Представлява:Самостоятелен последен етаж в нова лукс сграда с Акт 16 от 2018г. и разпределение, както следва - входно антре; килер/склад/перално; баня и тоалет в едно; самостоятелна кухня с тераса даваща допълнителни възможности към стаята; всекидневна, която при необходимост би могла да се преустрои на детска стая с тераса и отделно всекидневна. Просторна родителска спалня с излаз на разкошна трета тераса.

Състояние:Имотът се издава съгласно„БДС“: подове и мокри помещения на циментова мазилк и замазка; стени и тавани на мазилка и шпакловка, боядисани в бяло; ПВЦ дограма, положени пътища за климатици, входна фурнирована врата.

Отлична Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София -Надежда на тиха и спокойна улица в непосредствена близост до основни пътни артерии /автобуси, метро станция, трамваи/, училища, детски градини, магазини и др.

Строителство:Висококачествено „Ново Строителство“–стоманобетонна конструкция , посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“.Стълбище-естествен гранит, стени-цветен латекс, ПВЦ дограма, хидравличен асансьор; фасади- топлоизолирани и завършени с минерална мазилка и фасадни панели; парапети-алуминиеви

Екстри:Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1 е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му. Архитектурата на имота дава възможност за различен тип преустройство на жилищната площ в двустаен, тристаен и дори функционален четиристаен апартамент.

Забележка:Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие! Посочената цена е без включен ДДС!

„НОВ ДОМ 1“:Компанията разполага с:„Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

„Вашият Консултант„:Иван Димитров - 0890 555 820

Ако все още не ни познавате, моля изгледайте следващият материал: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM&t=3s

Иван Димитров

+359 890 555 820 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Надежда 2, 84 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 113 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Гоце Делчев, 120 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 128 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 141 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Лагера, 109 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Надежда 1, 86 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Лагера, 97 кв.м.