Отлична семейна къща с бизнес в село до Варна – Имот в България

Къща, Област Варна, с. Близнаци 450 кв.м. , Двор: 600 кв.м.

Цена: € 259 000  |  $ 286 674  |  506 552 лв.
Цена на кв.м: € 576 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Изглед: Градски
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:3892

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036

Продава отлична семейна къща в село, само на 15км от град Варна.   Имотът е на два етажа и разполага общо със 6 спални и една голяма всекидневна с кухненски бокс, два санитарни възела и килер. Към къщата има изградена механа с общо 60 места. Общата застроена площ на имота е 450кв. м. Дворното място е с площ от 600кв.м и е много добре поддържано. Селото е отлично за целогодишно живеене поради близостта си до град Варна. Изключително добра инвестиция. Имот се продава с 6 автомобила които се дават под наем . Имотът е отличен за целогодишно живеене и бизнес. Селото е едно от най бързо развиващите се в района на Варна.

 
При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент\
.„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :
 „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. 
„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 
Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, с. Болярци, 125 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 90 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Доброглед, 78 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 80 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Траката, 450 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Бенковски, 35 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст. Прибой , 300 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 70 кв.м.