ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ИМОТ В АРХИТЕКТУРНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО!

Тристаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада 84 кв.м.

Цена: € 110 000  |  $ 121 341  |  215 138 лв.
Цена на кв.м: € 1 310 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2017
Изложение: Югоизток
Изглед: Градски
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 3
Етажи общо: 6
Асансьор: да
Канализация: да
ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ИМОТ В АРХИТЕКТУРНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО!
Имота представлява:Входно антре с място за мокро помещение. Две слънчеви спални, баня с тоалет в коридора. Дневен тракт с кухня, място за мека мебел и маса за хранене. Просторна тераса с панорамна гледка. Отоплениe: Газ, топла вода; Газ.
Месечна такса 8лв на човек.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОМПЛЕКСА Уникален озеленен комплекс от затворен тип, състоящ се от 5 сгради в тоскански стил. Изграден по изключително скъп проект с : немски тухли, трявертинова мазилка, облицовка с камък. Сградата е газифицирана с изградено вътрешно димоотвеждане с испански димоотводи за кондензни котли и газова алармена система. Дограма Рехау 5 камерен стъклопакет четири сезона, тераси с елементи от ковано желязо; Специалиен ландшафтен проект за озеленяване /покривно озеленяване с вътрешен двор с топли връзки от блока/; собствен резервоар с поливна екосистема за напояване с дъждовна вода; обезопасени детски площадки във вътрешен двор. Самостоятелно изграден трафопост и отводнителна канализация. В средата на комплекса е разположена паркова среда с разнообразни растителни видове.
Отлична Локация; Комплексът се намира в кв. 'Кръстова вада' в близост до бул. Черни връх и на 500м от Мол Парадайс, което прави района атрактивен и много подходящ за живеене и инвестиции.
Екстри: Всеки закупен имот от НОВ ДОМ 1 е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.
Забележка: Приложените по-горе описания, снимки и скици са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът е със статут на Апартамент, което го прави идеален за живеене или инвестиция с цел отдаване под наем! НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел -извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Консултант Недвижими Имоти' Ирена Тодорова 0890555830.

София - Нов Дом 1

+359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Надежда 2, 84 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 113 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Гоце Делчев, 120 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 128 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 141 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Лагера, 109 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Надежда 1, 86 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Лагера, 97 кв.м.