Ние държим ключа

за Вашия нов дом

ДВЕ КЪЩИ В ОБЩ ПАРЦЕЛ.

Къща, ВАРНА, Погреби 100 кв.м. , Двор: 195 кв.м.

Цена: € 150 000  |  $ 167 067  |  293 370 лв.
Цена на кв.м: € 1 500 /m2
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 43333

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 

Продава две къщи в общ парцел с паркомясто във вътрешния двор и удобства за две семейства.   Първото жилище  разполага с дневен тракт , кухня,  спалня,  коридор. Второто жилище е в дълбочина на парцела и разполага  с  дневна , кухня,  спалня, баня и тоалет.  В двора е изградена беседка за отдих на открито . Теренът е озеленен и красиво аранжиран с цветя  и алпинеум .

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент\
.„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :
 „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. 
„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 

Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 430 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 200 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Бриз, 337 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Цветен квартал, 120 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Трошево, 80 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 150 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 500 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 65 кв.м.