ЖИЛИЩНА СГРАДА ЕНИГМА - ЕКСКЛУЗИВНО ОТ НОВ ДОМ 1 И СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ СТИНЕКС

Сграда, ВАРНА, Кайсиева градина 1 кв.м.

Цена: € 560  |  $ 619  |  1 095 лв.
Цена на кв.м: € 560 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2019

ЖИЛИЩНА СГРАДА ЕНИГМА - ЕКСКЛУЗИВНО ОТ НОВ ДОМ 1 И СТРОИТЕЛНА КОМПАНИЯ СТИНЕКС

Реф.№ 44297 www.novdom1.bg

Жилищния комплекс ще се състои от три входа, като всеки вход ще включва по 4 жилищни етажа или общо 103 самостоятелни жилища (едностайни, двустайни и тристайни апартаменти) със различна квадратура; като при необходимост някои от апартаментите могат да се обединят . На първия етаж на сградата са разположени: закрит паркинг с топла връзка към трите асансьора за етажите с апартаменти, избените помещения, както и търговски площи и магазини с различна квадратура с лице към път и осигурени към тях паркоместа.

Сградата е прецизно проектирана с цел максимално оползотворяване на жилищните площи и нисък процент "общи части". Фасадата е ориентирана на юг, югоизток и югозапад което гарантира благоприятното изложение и добрата осветеност на апартаментите в сградата.

Цени: Едностайни от - 19 150Е

Двустайни от - 24 430Е

Тристайни от - 41 570Е

Строител: Строителна компания Стинекс - основана преди повече от 28 години с богата история и опит на имотния пазар в България, с повече от 30 построени жилищни сгради, както и множество промишлени сгради!

Локация : Сградата се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Разположена непосредствено до Детска градина и училище "Стоян Михайловски", което внася допълнителни удобства в забързания живот на младите семейства. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Железобетонна конструкция посрещаща всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“. Монолитна зидария изпълнена с Австрийски керамични блокове на фирмата „Wienerberger“ – Porotherm 25 N+F Light. 5-камерна ПВЦ дограма с 65мм профил, немски обков и 24мм 4 сезона стъклопакет. Система за топлоизолация, изпълнена с фасаден полистирол с 60мм дебелина на фирмата “WEBER” покриваща на 100+% нормативите на ЕС за „Енергоефективност“. Силикат-силиконови фасадни мазилки с висока паропропускливост и само-почистващ се ефект на водеща в областта си фирма “BAUMIT”. Луксозно завършени общи части на естествен гранит, алуминиеви парапети, хидравличен асансьор с „долно“ машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Облицовка на фасадата с естествен камък . Домофона система за контролиран достъп в сградата.

Състояние : Жилището се предлага завършено по "БДС" и може да бъде завършено на преференциални цени -„До Ключ“ – Екстериорна блиндирана врата. Под : коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на „Craft“. Мокри Помещения : ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма. Тераси – под гранитогрес и парапети.

Забележка: Приложените по-горе снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имотите! Горепосочените са предоставени от собственика и са публикувани с неговото съгласие!

Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти „ : Георги Вълчев 0895 501 003

Георги Вълчев

+359 895 501 003 Обади се
Подобни оферти
Сграда
Сграда, ВАРНА, Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Гръцки квартал, 500 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Кайсиева градина, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1252 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Базар Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Възраждане, 1 кв.м.
от
до
от
до