САМО ОТ НОВ ДОМ! КОМПЛЕКС МЛАДОСТ ПАРК 1! СРЕДНИ ЮЖНИ АПАРТАМЕНТИ!

Сграда, ВАРНА, Младост 45 кв.м.

Цена: € 29 900  |  $ 33 132  |  58 478 лв.
Цена на кв.м: € 664 /m2
Тип строителство: тухла
Година на построяване: 2019
Етаж: 1
Етажи общо: 6
Асансьор: да
САМО ОТ НОВ ДОМ! КОМПЛЕКС МЛАДОСТ ПАРК 1! СРЕДНИ ЮЖНИ АПАРТАМЕНТИ!

www.novdom1.bg! Референтен код: 45057

Жилищния комплекс се състои от два входа А и Б , като всеки вход ще включва по 6 жилищни етажа или общо 40 апартамента. Първият жилищен етаж ще представляват апартаменти и ателиета който дават възможност да се използват и за бизнес. Предлагаме 2ст-от 29 990е.

СГРАДАТА е изцяло концентрирана към жилищни площи и удобствата свързани с тях. Разполага с най-различни и разнообразни 2-стайни, 3-стайни, 4-стайни и много стайни апартаменти. Концентрирали сме се изцяло върху нормални и функционални площи и форми на апартаментите и помещенията. Имотите ни над партерен етаж са със статут Апартамент и Ателиета.

Апартаментите се завършват по БДС, като могат да бъдат издадени
До Ключ : Екстериорна блиндирана врата. Под: коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени: машинно-обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на Craft . Мокри Помещения: ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма. Цветове и материали по каталог предоставен от инвеститора.
В нашата сграда изложенията са юг / изток / запад като севера е тотално пренебрегнат и едва 10% от апартаментите ни имат досег със северозападно или североизточно изложение на някои от стаите си.
Залагаме на нови и съвременни технологии в процеса на строителство и винаги гледаме да сме една крачка пред колегите ни и да предложим на клиентите си максимално добро качество на много добра пазарна цена. Предлагаме гъвкава схема на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ.
Строителство: изпълнява се според последните европейски стандарти и норми за качество: Конструкцията е проектирана с монолитна скелетна стоманенобетонна конструкция. Зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове на фирмата Wienerberger Porotherm 25 N+F Ligh. Външно сградата ще е изолирана с 80мм термоизллация и измазана със силикатна мазилка и декоративни решения подсилващи концепцията. Дограмата е висок клас 5-камерно PVC с 28мм всесезонен стъклопакет. Луксозни общите части на сградата са решени да бъдат в естествен гранит и алуминиев парапет по стълбищната клетка, хидравличен асансьор с долно машинно - гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Домофона система за контролиран достъп в сградата.
Възлова локация в кв. Кайсиева градина, в непосредствена близост до училището и пазара, ясно подчертана от силно развитите комуникации на района и максимално изразената близост до центъра на града.
В непосредствена близост до:
- МОЛ ГАЛЕРИЯ;
- пазар Гюрлата;
- парк Младост ;
- ОУ 'ГЕО МИЛЕВ';
- Бензиностанция ОМВ;
- Медецинаски комплекс Младост
- Силна комуникативност и достъп до главни пътни артерии и градски транспорт;
- Тиха, спокойна и зелена среда с отстояние от други блокове;
- Локално платно с много на брой паркоместа.
НОВ ДОМ 1 ви дава възможността да се сдобиете с едно чудесно жилище и да го превърнете в прекрасен и уютен дом.
Забележка: Приложените по-горе снимки са илюстративни и дават идейна представа за общия вид и разпределението на имота!
НОВ ДОМ 1' горещо препоръчва този имот на своите клиенти.
Агенцията извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.
Уважаеми клиенти само и единствено от агенция Нов Дом 1 можете да получите преференциални цени и условия за покупката на този и други имоти в тази сграда .

Обадете ми се: Мария Бонкова, тел: 0894 555 610

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!

Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео:
https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

Мария Бонкова

+359 894 555 610 Обади се
Подобни оферти
Сграда
Сграда, ВАРНА, Бриз, 110 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, ХЕИ, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Кайсиева градина, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Гръцки квартал, 500 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1252 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Възраждане, 1 кв.м.