Сграда Армада

Сграда Вижън

Манастирски ливади / СОФИЯ

Сграда Енигма

Сграда Аурора Бореалис

Сграда Бриз Панорама

Сграда 4Family

А 16 - ТОП ЛОКАЦИЯ = СИГУРНА ИНВЕСТИЦИЯ

Магазин, СОФИЯ, Драгалевци 70 кв.м.

Цена: € 91 000  |  $ 102 169  |  177 978 лв.
Цена на кв.м: € 1 300 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2016
Изложение: Юг
Изглед: Градски
Етаж: 1
Етажи общо: 5
А 16 - ТОП ЛОКАЦИЯ = СИГУРНА ИНВЕСТИЦИЯ

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:45160

Имотът  Представлява :Търговско помещение със статут магазин и обща площ от 70 кв.м на ниво партер. Отлична търговска локация с осигурен клиентски паркинг и възможност  за закупуване на индивидуални подземни паркоместа. Помещението е подходящо за козметично студио, фризьорски салон, масажно студио, офис, представителство и много други дейности.

Посочената цена е с включен ДДС !!!

Състояние :  Имотът се предлага по "БДС" - шпакловка и замазка, което ви дава възможността да го довършите съобразно нуждите на вашия бизнес! 

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София - Драгалевци. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции. 

Сградата : Луксозно завършени общи части на естествен гранит, парапети от ковано желязо

Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.

Забележка :Приложените по-горе снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, и имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени от собственика и публикувани с неговото съгласие !

НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

За информация и оглед : Иван Димитров - 0890 555820

Иван Димитров

+359 890 555 820 Обади се
Подобни оферти
Магазин
Магазин,  СОФИЯ, Овча купел, 41  кв.м.
Магазин
Магазин,  СОФИЯ, Център, 50  кв.м.