Перфектно строителство / Газифицирана сграда

Сграда, ВАРНА, Левски 1 кв.м.

Цена: € 1  |  $ 1  |  2 лв.
Цена на кв.м: € 1 /m2
Уважаеими клиенти и приятели на Нов Дом 1, представяме на Вашето внимание стилна, нова сграда в близост МБАЛ "Св. Марина" и Кметство "Приморски"! Двустайни - на етаж и градински, апартаменти и ателиета, тристайни и четиристайни апартаменти на различни етажи на цени, подземни паркоместа. Красива и функционална сграда, предлагаща възможност за модерен, пълноценен и комфортен живот на хубава локация в един от предпочитаните квартали на гр.Варна - кв.Левски. Сградата е разработена в синхрон с най-високите строителни стандарти съчетавайки функционалност, удобство, визия и локация.

Улицата, на която е разположена сградата е тиха и спокойна и в същото време с пряк достъп до главни пътни артерии. На разположение на бъдещите собственици са множество търговски обекти, разнообразни ресторанти, учебни заведения, детски градини, автомивка и др.
Чрез близостта на булевардите Христо Смирненски и Осми Приморски полк се осъществява бърза връзка до централните части на града, както и до търговските центрове Мол Варна и Гранд Мол.
Апартаментите ще бъдат завършени по БДС, с блиндирана входна врата, интериорни врати, стени на шпакловка, готови за боядисване, с шесткамерна дограма, троен стъклопакет с енерджи външно стъкло и вътрешно нискоемисионно, напълно завършени тераси със стъклен парапет и гранитогрес на пода, луксозно завършени общи часни, хидравличен асансьор с долно машинно отделение, гарантиращо безшумния режим на работа.

Забележка: Приложените снимки, схеми и визуализации са с цел добиване на максимална представа за завършения вид на имота. Екстри: Всеки закупен имот от НОВ ДОМ 1 е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.

НОВ ДОМ 1: Компанията разполага с: Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота; Кредитен Отдел - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента;
Нов Дом 1 горещо препоръчва апартаментите в тази жилищна сграда на своите клиенти!!!
Консултант Недвижими имоти: Женя Илиева - 0894 555 680

Женя Илиева

+359 894 555 680 Обади се
Подобни оферти
Сграда
Сграда, ВАРНА, Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Гръцки квартал, 500 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Кайсиева градина, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1252 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Базар Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Възраждане, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Кайсиева градина, 48 кв.м.
от
до
от
до