Сграда Армада

Сграда Вижън

Манастирски ливади / СОФИЯ

Сграда Енигма

Сграда Аурора Бореалис

Сграда Бриз Панорама

Сграда 4Family

ЛУКС ; ДРАГАЛЕВЦИ ; ДОКАЗАН СТРОИТЕЛ

Сграда, СОФИЯ, Драгалевци 1 кв.м.

Цена: € 1  |  $ 1  |  2 лв.
Цена на кв.м: € 1 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2020
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да

Луксозният комплекс се намира в квартал „Драгалевци“ в град София, в подножието на планината Витоша. Кварталът е част от административен район „Витоша“ на Столична община. „Драгалевци” е един от най-престижните и скъпи квартали на столицата. Близостта му до центъра на града и планината „Витоша”, отличната панорама и комуникации го правят изключително атрактивен за живеене, предпочитан за средите на бизнес-елита и хората с висок социален статус. Кварталът е застроен преди всичко с луксозни къщи, вили с просторни дворове, еднофамилни къщи и малки семейни хотели. Възникнал преди векове, с годините се превръща в скъпа вилна зона на столицата. Кв. „Драгалевци” е разположен в подножието на планината, между кв. „Симеоново” и кв. „Бояна” в близост до „Околовръстния път” на гр. София.

Комплексът разполага с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти и няколко мезонета, паркоместа и целогодишна денонощна охрана и поддръжка. Всички обекти се издават: ВиК и Ел. инсталации, гладка вътрешна мазилка с шпакловка, баня на мазилка и замазка, вътрешна стандартна дограма, външна ПВЦ дограма със стъклопакет.

Всички обекти се издават в следния вид: ВиК инсталации /изпълнени на ниво тапа/, електроинсталации, звънчево-домофонна инсталация, ТВ инсталация, мълниезащитна инсталация – всичките в напълно завършен вид, отоплителна инсталация – на газ, вентилационна инсталация, гладка вътрешна мазилка с шпакловка, бани и санитарни възли на мазилка и замазка, вътрешна стандартна дограма, външна ПВЦ дограма със стъклопакет, блиндирани входни врати, общи части в напълно завършен вид.

По желание на клиента апартаментите могат да бъдат изпълнени в напълно завършен вид.


Даниел Димитров

+359 876 600 830 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Сграда
Сграда,  СОФИЯ, Горубляне, 1  кв.м.
Сграда
Сграда,  СОФИЯ, Оборище, 1  кв.м.
Сграда
Сграда,  СОФИЯ, Надежда 1, 1  кв.м.
Сграда
Сграда,  СОФИЯ, Манастирски ливади, 113  кв.м.