АКСАКОВО 3 пални, Огромна Всекидневна ! Самостоятелен двор !

Къща, Област Варна, Аксаково 120 кв.м. , Двор: 150 кв.м.

Цена: € 65 000  |  $ 73 272  |  127 127 лв.
Цена на кв.м: € 542 /m2

АКСАКОВО 3 пални, Огромна Всекидневна ! Самостоятелен двор !

Детайлна информация www.novdom1.bg реф. 48539

На територията на Аксаково се намира международното летище Варна, от което през летния сезон има чартърни полети до всички големи летища в Европа и Азия. През територията на общината минава автомагистрала „Хемус”, свързваща Варна със столицата София. В близост се намира пристанища „Варна запад” и „Варна изток”. Чрез добре изградената си транспортна инфраструктура община Аксаково предлага постоянна транспортна връзка с най-големите курортни комплекси по Северното Черноморие – Златни пясъци, Албена, Кранево и Балчик.

Аксаково е бизнес сърцето на Варненска област. Младият град за кратко време успя да се превърне в привлекателен център за български и чужди инвеститори. През 2014г. той стана първият носител на наградата „Най-добър малък град”.

За 10 години на територията му бяха вложени над половин милиард лева под формата на модерни екологични производства, логистични бази, съвременни жилищни комплекси от затворен тип. Аксаково е сред българските общини пионери в привличането на европейски средства за подобряване на комуналната, образователната, културната и социалната инфраструктура. Намира се на 7 минути от центъра на гр.Варна, което формира на Аксаково най-атрактивния за бизнес и живот на млади хора район в Североизточна България – едновременно в близост до морския бряг и модерните черноморски курорти и далече от шума на големия град.

Къща Аксаково се намира в самия център на града . Достъпа е по асфлатиран и добре подържан път . Жилището се състои от широк и просторен Г- образен коридор, Слънчева спалня с паркет от масивно дърво , Всекидневна с обособена куненска част , място за хранене , кът за почивка с излаз на тераса , още една Спалня , два санитарни помещения , Третата спалня към момента е приобщена към всекидневната, Прилежащия самостоятелен двор е в реални граници

Обадете се днес за да видите това семейно бижю !

Вашия Консултант Станимир Станков 0894555690

Станимир Станков

+359 894 555 690 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Траката, 450 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Бенковски, 35 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст. Прибой , 300 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 70 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Аксаково, 120 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Близнаци, 150 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, М-т Евксиноград, 170 кв.м.
Къща