" АКСАКОВО ГРИЙН ХАУС "

Продава / Къща, Област Варна, Аксаково 180 кв.м. , Двор: 500 кв.м.

Цена: € 135 000  |  $ 145 794  |  264 033 лв.
Цена на кв.м: € 750 /m2

" АКСАКОВО ГРИЙН ХАУС "

Детайлна информация www.novdom1.bg реф. 48539

На територията на Аксаково се намира международното летище Варна, от което през летния сезон има чартърни полети до всички големи летища в Европа и Азия. През територията на общината минава автомагистрала „Хемус”, свързваща Варна със столицата София. В близост се намира пристанища „Варна запад” и „Варна изток”. Чрез добре изградената си транспортна инфраструктура община Аксаково предлага постоянна транспортна връзка с най-големите курортни комплекси по Северното Черноморие – Златни пясъци, Албена, Кранево и Балчик.

Аксаково е бизнес сърцето на Варненска област. Младият град за кратко време успя да се превърне в привлекателен център за български и чужди инвеститори. През 2014г. той стана първият носител на наградата „Най-добър малък град”.

За 10 години на територията му бяха вложени над половин милиард лева под формата на модерни екологични производства, логистични бази, съвременни жилищни комплекси от затворен тип. Аксаково е сред българските общини пионери в привличането на европейски средства за подобряване на комуналната, образователната, културната и социалната инфраструктура. Намира се на 7 минути от центъра на гр.Варна, което формира на Аксаково най-атрактивния за бизнес и живот на млади хора район в Североизточна България – едновременно в близост до морския бряг и модерните черноморски курорти и далече от шума на големия град

Предлаганите къщи са в самостоятелни парцели с отделен идентификатор и големина от 500 кв.м. На първия етаж е разположена голяма всекидневна с обособена кухненска 1ас, санитарни помещения и една спалня. На втори етаж са обособени три спални и две санитарни помещения. Парцелите са с контролиран достъп и частен път към тях.

ГЪВКАВА СХЕМА НА ПЛАЩАНЕ - Може да капарирате сега и да заплатите при построяването им. Имате възможност да замените старото си жилище с доплащане от ваша или от страна на инвеститора. Имате възможност да заплащате на равни месечни вноски за избран период

Обадете се днес за да видите това семейно бижю !

Вашия Консултант Станимир Станков 0894555690

Станимир Станков

+359 894 555 690 Обади се
Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, с. Яребична, 270 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 105 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, c. Приселци, 1450 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Куманово, 112 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 170 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Калиманци, 115 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Осеново, 150 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 400 кв.м.
от
до
от
до