МАГАЗИН НА ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ С ЧОВЕКО И АВТО ПОТОК !!!

Магазин, СОФИЯ, Студентски град 100 кв.м.

Цена: € 650  |  $ 719  |  1 271 лв.
Цена на кв.м: € 7 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Изложение: Югоизток
Изглед: Градски
Етажи общо: 6
МАГАЗИН НА ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ С ЧОВЕКО И АВТО ПОТОК !!!

Реф. № 49529 на сайт www.novdom1.bg

Статут магазин, в непосредствена близост до Кауфланд в Студентски град!

Намира се в нова сграда с "Акт 16" с лице на две улици. Състои се от търговска зала , санитарен възел и складово помещение в задната част на имота. С атрактивната си локация имота е подходящ за шоурум , козметично студио , офис , търговска дейност и др. Отопление на ТЕЦ и климатик. Свободен за наемане.

Отлична Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София - Студентски град в непосредствена близот до хипер маркет Кауфланд с лесен и бърз достъп до спирки, главни пътни артерии, учебни заведения и др.

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Забележка:Приложените по-горе описания и снимки са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие ! Наемната цена на магазина е 650 Евро на месец, без консумативните разходи: ток, вода, топлофикация, телевизия , интернет и др. В деня на настаняването се дължи възвръщаем депозит в размер на един месечен наем.

"Консултант недвижими имоти" : Иван Димитров 0890 555 820

Иван Димитров

+359 890 555 820 Обади се
Подобни оферти

Не можем да открием имот с тези характеристики!

Променете критериите за търсене по-горе и открийте своя Нов Дом!