Морска панорама - зеленина - лукс сграда!

Двустаен имот, ВАРНА, м-ст Акчелар 48 кв.м.

Цена: € 50 985  |  $ 57 243  |  99 716 лв.
Цена на кв.м: € 1 062 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2019
Спални: 1
Тераси: 1
Етаж: 1
Етажи общо: 4
Двустаен  имот в Лукс сграда! Безкомпромисно строителство!
Референтен код № 49953 в www.novdom1.bg!

Нов Дом 1 има удоволствието  да Ви представи  двустен имот в изключително качествена сграда,   включващ, слънчев с френски прозорци Дневен Тракт  с Кухненски кът  с изход към веранда,  с Морска панорама,   топла Спалня, баня и тоалетна. Стаите могат да бъдат обединени в една или по друг начин, в зависимост от желанието на собственика.  Възможност за газифициране на имота и  изграждане на водно подово отопление по желание на купувача! 

ЕкстриВсеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му. Възможност за покупка на  гараж, както и паркомясто от друг собственик в сградата на преференциални цени или наемане на такъв в съседни сгради. 

Състояние: Жилището се завършва по БДС: Екстериорна блиндирана  и интериорни врати; Под:  замазка, подготвена за полагане на паркет; Стени: машинно-обработена гипсова мазилка с турбозол и финна 
шпакловка; Мокри Помещения - на тапа.

Висококачествено "Ново Строителство": железобетонна конструкция, изпълнена с кофражни системи, посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“,  с високо ефективни тухлени стени Winer Berger, отговаряща на най-високите противоземетръсни стандарти.   За осигуряване на търсения лукс и комфорт, сградата е изпълнена с повишени показатели за енергийна ефективност с цел осигуряване на икономична и комфортна експлоатация: висококачествена дограма с трислоен стъклопакет, 8 и 10 см XPS изолация на цялата сграда, вкл. и на основите, 16см изолация на покривните елементи, в т.ч. и на терасите. 

Забележка: Приложените снимки, схеми и визуализации са илюстративни, с цел добиване на максимална представа за завършения вид на имота. 

Сградата: Осигурени са всички комуникации (с новоизградена инфраструктура): градски водопровод и канализация, електрозахранване от Енерго про, природен газ, оптичен интернет, кабелна и сателитна телевизия. Висока степен на сигурност: контролиран достъп с безконтактна карта/жетон и видеодомофонна система. Осигурена е възможност за електронна охрана и външна система за видеонаблюдение. Изградени са дренажна система за отвеждане на подпочвените води и система за отвеждане на дъждовните води. Предвидена е система за автоматично напояване на зелените площи в двора.  Луксозно завършени общи части с естествен камък. 

Страхотна локация: Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, спирки, училища, детски градини и площадки, големи супермаркети, козметични студия и заведения.

Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента. 

Консултант Недвижими Имоти - Женя Илиева - 0894 555 680


Женя Илиева

+359 894 555 680 Обади се
Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 75 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Левски, 54 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 50 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Опера, 58 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Трошево, 56 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Трошево, 62 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Младост, 56 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Опера, 45 кв.м.