ОТЛИЧНА ПАНОРАМНА КЪЩА ГР.ВАРНА- КВ.БРИЗ-ИМОТ В БЪЛГАРИЯ

Къща, ВАРНА, Бриз 250 кв.м. , Двор: 250 кв.м.

Цена: € 230 000  |  $ 254 575  |  449 834 лв.
Цена на кв.м: € 920 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Изглед: Морски
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:5012 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 

Продава отлична новопостроена триетажена къща в местоста Свети Никола квартал Бриз .Супер изглед към морето от всяка една стая . Собствен басейн външно барбекю гараж за две коли . Първи етаж е с площ от  73кв. м състоящ се от кухненски бокс и всекидневна напълно обзаведени и оборудвани. Втори етаж е с площ от 83кв. м състоящ се от две спални и две бани с тoaлетни. Трети етаж е разположена спалня с голяма панорамна тераса. Към всяка спалня има тераса и изключителен изглед към Варненския залив и Галата. Отлична е за целогодишно живеене.

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент\
.„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :
 „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. 
„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 60 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 120 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 170000 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 170 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Колхозен пазар, 70 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 200 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 135 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 450 кв.м.