Идеален център, сграда с акт 16, с опция за много възможности за бизнес!

Магазин, ВАРНА, Идеален център 34 кв.м.

Цена: € 27 000  |  $ 29 733  |  52 807 лв.
Цена на кв.м: € 794 /m2
Тип строителство: тухла
Етаж: 1

Идеален център, сграда с акт 16, с опция за много възможности за бизнес!


Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. № 50853

Имотът Представлява : Еднопространствен магазин с битова стая, баня и тоалетна!!! Лице на главен пешеходен и автомобилен поток. Имотът дава възможност да се направи като кабинет, офис, магазин, за отдаване на нощувки, счетоводна кантора и други. В сградата има още два магазина, който могат да се обединят и да се използва капацитета на 100 кв.м. площ. Възможност закупуване на 15 000евро гараж.

Състояние : Имотът се издава по БДС !!!

Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Строителство : Висококачествено „Ново Строителство“ .

Забележка : Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава до ключ, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти „ : Мария Бонкова 0894 555 610

Мария Бонкова

+359 894 555 610 Обади се
Подобни оферти
Магазин
Магазин, ВАРНА, Трошево, 268 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Трошево, 132 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Спортна зала, 159 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Спортна зала, 65 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Център, 100 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Трошево, 40 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Победа, 24 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Център, 115 кв.м.