БЛИЗО ДО ЦЕНТЪРА * ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО СТРОИТЕЛСТВО * ФУНКЦИОНАЛНИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

Продава / Тристаен имот, СОФИЯ, Банишора 110 кв.м.

Цена: € 88 000  |  $ 95 036  |  172 110 лв.
Цена на кв.м: € 800 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2021
Изложение: Североизток
Изглед: Вътрешен двор
Спални: 3
Тераси: 1
Етаж: 1
Етажи общо: 6
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА СТЕ БЛИЗО ДО ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, СЪЩЕВРЕМЕННО ДА СТЕ НА ТИХО МЯСТО И ДА ЗАКУПИТЕ АПАРТАМЕНТ НА НОРМАЛНА ЦЕНА, ТО ТОВА Е ВАШИЯТ АПАРТАМЕНТ!
„Консултант Недвижими Имоти „ : Даниел Димитров – 0876 600 830
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 51365

Апартаментът представлява: Чиста жилищна площ 99м2; Входно Антре 12м2; Дневен Тракт с кухненски бокс и трапезария 37м2; Спалня 14.7м2; Втора спалня 10.3м2; Баня с тоалетна 4м2; Отделна тоалетна 3м2; Склад. Очакван "Акт16" средата на 2021г. Безупречно качествено изпълнение на водеща строителна фирма, статут"Апартамент". Възможност за закупуване на подземен гараж за 15 000 евро.

Отлична локация: Имотът се намира в един от предпочитаните квартали, както и за инвестиция така и за живеене, а именно кв. "Банишора". Апартамента се намира в близост до главни пътни артерии, училища, детски градини, заведения, спирки на градски транспорт и спирки на метростанции и здравни учреждения. До хубавият парк "Света троица" ни делят 9 мин пешеходно разстояние. До метростанция “Константин Величков” се стига за 11 минути,а до метростанция “Мария Луиза” за 15мин. За 8 минути стигаме до Kaufland.

Състояние: Жилището се завършва по БДС, като може да бъде издадено До Ключ: Екстериорна блиндирана врата; Под: коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет; Стени: машинно-обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на Craft; Мокри Помещения: положен фаянс, теракота и окачен таван; МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма; Цветове и материали по каталог, предоставен от инвеститора.

Сградата : КОНСТРУКЦИЯ - монолитна, стоманобетонна скелетно-гредова система с обща фундаментна плоча. Сградата е проектирана, съгласно нормативните изисквания за проектиране на бетонни и стоманобетонни конструкции, с устойчивост на земетръс IX-та степен по скалата на Медведев-Шпонхойер и Карник. Основите са оразмерени съгласно нормите за проектиране, направените геоложки проучвания на място и изготвен геоложки доклад.

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие! Жилищата са със статут апартамент.

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : 1. „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота; 2. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента; 3. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

За Въпроси, Коментари и Огледи: 1. Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 21:30; 2. Whatsapp, Viber, Messenger – Денонощно; 3. Email: На Вниманието на Д.Димитров - novdom1sf@gmail.com


Даниел Димитров

+359 876 600 830 +359 2 418 0002 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 110 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 110 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 120 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 110 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 118 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 118 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 102 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 146 кв.м.
от
до
от
до