Премиерна Цена / кв. Левски - ул. Студентка - Lidl - Техн. Уни / Различни Апартаменти / Ново строителство / Лукс Сграда / Слънце / Парко Място - Гараж

Продава / Сграда, ВАРНА, Левски 1 кв.м.

Цена: € 560  |  $ 604  |  1 095 лв.
Цена на кв.м: € 560 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: БДС
Изложение: Изток-запад
Етажи общо: 7
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Премиерна Цена / кв. Левски - ул. Студентка - Lidl - Техн. Уни / Различни Апартаменти / Ново строителство / Лукс Сграда / Слънце / Парко Място - Гараж

Едно ново предизвикателство, една нова концепция, удоволствието да намериш имот, който да превърнеш в прекрасен и уютен дом в най-желания квартал на Варна. Модерна жилищна сграда стратегически разположена на изключително ключова локация непосредствено до Lidl Левски и Технически Университет ясно подчертана от силно развитите комуникации на района.

Сградата е оптимизирана максимално добре, изцяло концентрирана към жилищни площи и удобствата свързани с тях. Още при проектирането са заложени изключително правилни и функционални параметри на апартаментите и стаите с цел засилване удобството и комфорта при обзавеждане и обитаване. Всеки един имот представлява прекрасен мечтан дом или далновидна инвестиция гарантираща 100% възвращаемост и печалба в много кратък срок. Разполага с най-различни и разнообразни 2-стайни, 3-стайни, 4-стайни, много-стайни апартаменти разположени на някой от 7-те етажа, външни и подземни парко места, гаражи и сега нещо новоосвен килерите в апартаментите имате възможност да се сдобиете и с маза. Изложенията са изток, запад и юг.

Апартаментите се завършват по БДС, като могат да бъдат издадени „До Ключ“: – Екстериорна блиндирана врата. Под :коридор и кухненска част на гранитогрес, спални на паркет. Стени : машинно обработена гипсова мазилка с турбозол, грундирани и боядисани в светла гама на „Craft“. Мокри Помещения: ръчно обработена циментова мазилка и положен фаянс, теракота и окачен таван. МДФ интериорни врати и ПВЦ дограма. Цветове и материали по каталог предоставен от инвеститора.

От инвестистора: "Залагаме на нови и съвременни технологии в процеса на строителство и винаги гледаме да сме една крачка пред колегите ни и да предложим на клиентите си максимално добро качество на много добра пазарна цена. Предлагаме различни гъвкави схеми на РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ: 10% КАПАРО, 90% ДО А16."

Строителство: изпълнява се според последните европейски стандарти и норми за качество: Конструкцията е проектирана с монолитна скелетна стоманенобетонна конструкция. Зидария изпълнена с най-висок клас Австрийски керамични блокове на фирмата Wienerberger Porotherm 25 N+F Ligh. Външно сградата ще е изолирана с 80мм термоизллация и измазана със силикатна мазилка и декоративни решения подсилващи концепцията. Дограмата е висок клас 5-камерно PVC с 28мм всесезонен стъклопакет. Луксозни общите части на сградата са решени да бъдат в естествен гранит и алуминиев парапет по стълбищната клетка, хидравличен асансьор с долно машинно - гарантиращ безшумната работа на съоръжението. Домофона система за контролиран достъп в сградата.

В непосредствена близост до:
- ул. Студентска
- Технически Университет
- Lidl Левски и Kaufland
- Терапевтична болница "Св. Марина"
- Силна комуникативност и достъп до главни пътни артерии и градски транспорт
- Тиха и спокойна среда

Нов Дом 1 ви дава възможността да се сдобиете с един чудесен имот в един от най-желаните квартали и да го превърнете в прекрасен и уютен дом.

НОВ ДОМ 1' горещо препоръчва този имот на своите клиенти.
Агенцията извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Обадете ми се: Мариян Йорданов, тел.: 0897 84 25 25

Нов Дом 1 - винаги най-доброто на пазара!

Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео:
https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

Мариян Йорданов

+359 897 842 525 Обади се
Подобни оферти
Сграда
Сграда, ВАРНА, Възраждане, 155 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Погреби, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Бриз, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Гръцки квартал, 500 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Левски, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Кайсиева градина, 1 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Виница, 1252 кв.м.
Сграда
Сграда, ВАРНА, Базар Левски, 1 кв.м.
от
до
от
до