УЮТЕН, ТОПЪЛ И ПРОСТОРЕН ТРИСТАЕН - кв.ЛЕВСКИ !!!

Тристаен имот, ВАРНА, Левски 80 кв.м.

Цена: € 73 300  |  $ 81 086  |  143 360 лв.
Цена на кв.м: € 916 /m2
Тип строителство: панел
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Година на построяване: 1982
Изложение: Югозапад
Спални: 2
Тераси: 1
Етаж: 3
Етажи общо: 7
Канализация: да
УЮТЕН, ТОПЪЛ И ПРОСТОРЕН ТРИСТАЕН - кв.ЛЕВСКИ !!!

Консултант недвижими имоти: Юлия Димитрова 0895 50 10 46


Апартаментът се намира до 2 -ри корпус на икономически унивирситет, изложението е югозападно, изключително топьл, уютен. сьстои се от хол и кухня, две спални, килер, баня и тоалет отделно, голям коридор, тераса на всички стаи, маза и част от помещение, намиращо се на етажа. Aпартамента е след основен ремонт с направена допьлнителна изолация и шумо изолация вкл и на тавана. подменени и напьлно нови вик и ел инсталации на целия апартамент. в близост- детски градини, училища и магазини. изрядни документи!!! свободен!!! готов за нанасяне. Отличен имот както за живеене, така и за инвестиция-гарантиран минимален месечен наем от 500 - 600 лв!!!

Имотът представлява: Тристаен апартамент 80 кв. м.,реална квадратура с цена от 73 300 евро, сьстои се от хол и кухня, две спални, килер, баня и тоалет отделно, голям коридор, тераса на всички стаи, маза и част от помещение, намиращо се на етажа.

Състояние: Aпартамента е след основен ремонт с направена допьлнителна изолация и шумо изолация вкл и на тавана. подменени и напьлно нови вик и ел инсталации на целия апартамент.

Отлична локация: Имотът се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

Сграда: Панел 1982 г.

Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му. Имота е снабден със „СОТ“ система гарантираща Вашето спокойствие когато сте извън уютният си НОВ ДОМ 1.

НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“ - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант недвижими имоти: Юлия Димитрова 0895 50 10 46
Юлия Димитрова

+359 895 501 046 Обади се
Подобни оферти
Тристаен имот
Тристаен имот
Тристаен имот
Тристаен имот
Тристаен имот,  ВАРНА, Галата, 94  кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот,  ВАРНА, Аспарухово, 110  кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот,  ВАРНА, Център, 86  кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот,  ВАРНА, Кайсиева градина, 86  кв.м.
Тристаен имот
от
до
от
до