ИЗГОДНА КЪЩА-ГОРНА ТРАКА-ИМОТ ВЪВ ВАРНА

Къща, ВАРНА, Виница 145 кв.м. , Двор: 311 кв.м.

Цена: € 99 000  |  $ 108 778  |  193 624 лв.
Цена на кв.м: € 683 /m2
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. № 5979    

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 

Продава нова къща от 2008 на 2 етажа с разгърната застроена площ от 145 кв. м и дворно място от 311 кв.м. Имотът е на  акт 15, има ток,вода . Намира се в Горна трака -кв.Виница . Първият етаж се състои от дневен тракт с кухня , спалня с тераса , баня и тоалетна , вътрешно сталбище . Вторият етаж са разположени три спални с две тераси с гардеробна и баня и тоалетна. Имотът е отличен за целогодишно живеене.При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. 
Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 разполага с най-изгодните и реални оферти на пазара! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да Ви заблудят и отдалечат от нашите предложения! 

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент\
.„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :
 „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. 
„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Добрева чешма, 72 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Галата, 400 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 60 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Възраждане, 88 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 170 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 170 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Колхозен пазар, 70 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 170 кв.м.