Сграда Армада

Сграда Вижън

Манастирски ливади / СОФИЯ

Сграда Енигма

Сграда Аурора Бореалис

Сграда Бриз Панорама

Сграда 4Family

ЛУКСОЗЕН СЕМЕЕН ДОМ САМО НА 45мин. ОТ ВАРНА!!!

Къща, Област Шумен, Нови пазар 280 кв.м. , Двор: 615 кв.м.

Цена: € 159 900  |  $ 179 525  |  312 732 лв.
Цена на кв.м: € 571 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Частично
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2007
Изложение: Югозапад
Изглед: Градски
Спални: 4
Тераси: 2
Етажи общо: 2
Паркомясто/гараж: да
ОГРОМНА ПЛОЩ! ОТЛИЧНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ!
Имота се състои от две постройки - къща на два етажа и едноетажна част, която е напълно обзаведена с голяма кухня, барбекю, мека мебел.
В къщата е напълно луксозно обзаведена едната спалня с банята към нея. Монтирано е джакузи. Останала част от къщата е по БДС, като има възможност за завършване и обзавеждане по желание на клиента. В дворът е монтирана дървена бесетка.
Сградите са с изградена вътрешна газова инсталация и включена към централната газификационна система на Нови пазар.
Къщата се намира в центъра на града, на метри от централния площад и Общината. В близост до училище, детска градина, институции, магазини и всичко необходимо за пълноценно ежедневие.
Функционират четири средни училища, една професионална гимназия, едно основно и едно помощно училище, както и три детски градини.

Парцела се намира на 1 км от магистрала "Хемус" и с голямо лице на главен път Шумен - Нови пазар. В рамките на индустриалната зона на град Нови пазар.
Имотът дава изключителна възможност за развитие на производствена, логистична или друга стопанска дейност. Превъзходна локация и достъп. Напълно изградена инфраструктура в района , включително и газификация.

Имотът може да бъде продаден и заедно с - имот за производствена дейност/оферта №23824/ с площ -13 423 кв.м, в едно със склад - 258 кв.м, склад -28кв.м исобствен трафопост - 43 кв.м, газифициран и с достъп на жп.линия, 
както и парцел с площ 26159 кв.м/оферта №7391/за развитие на производствена, логистична или друга стопанска дейност, с превъзходна локация и достъп. Напълно изградена инфраструктура в района, включително и газификация.1 км от магистрала "Хемус" и с голямо лице на главен път Шумен - Нови пазар. В рамките на индустриалната зона на град Нови пазар.Град Нови пазар се намира на 60 км. или 30 мин. от Варна и 15 мин от Шумен. До града минава автомагистрала "Хемус", свързваща Варна и Шумен. Близо до града се намира Мадарския конник и живописната местност "Станата". Постоянното населението е 10 000 души и града предлага тишина и спокойствие и същевременно всички комуникации и удобства на големите градове.

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. СТРАХОТНА КЪЩА В ГРАД НОВИ ПАЗАР! ЧУДЕСНО АРХИТЕКТУРНО РЕШЕНИЕ!ОГРОМНАЯ ТЕРРИТОРИЯ! ОТЛИЧНОЕ РАСПОЛОЖЕНИЕ!GREAT TERRITORY! GREAT LOCATION!
Подобни оферти
Къща
Къща,  Област Шумен, Нови пазар, 180  кв.м.
Къща
Къща,  Област Шумен, Нови пазар, 60  кв.м.
Къща
Къща,  Област Шумен, Нови пазар, 130  кв.м.
Къща
Къща,  Област Шумен, Нови пазар, 100  кв.м.