КЪЩА ЗА БИЗНЕС И ЖИВЕЕНЕ НА РАКИТНИКА-ИМОТ ОКОЛО ВАРНА И МОРЕТО

Къща, ВАРНА, Галата 600 кв.м. , Двор: 500 кв.м.

Цена: € 139 000  |  $ 154 816  |  271 856 лв.
Цена на кв.м: € 232 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Изглед: Морски
Спални: 15
Етажи общо: 4
НОВ ДОМ-1 продава вила за селски туризъм находяща се южно от град Варна. Кацнала е като късче от народна приказка в местността Ракитника и е само на 15 км от центъра на Варна. Пътувайки за там Вие ще усетите приятния шум на вълните на чистото и бистро като сълза Черно море. Вие ще усетите и хладния полъх на зелената и свежа гора. Всичкото това съчетание на море и гора правят това кътче едно от най харесваните и търсени места за отдих , плаж и туризъм, в района на гр. Варна. Къщата се намира 300-400м от плажа и морето. Разполага с механа с 40 места, лятна градина, барбекю.и красиво аранжиран двор които е с площ от 500кв.м.Разгърнатата застроена площ на къщата е 600 кв.м,разпределени на четери етажа и  разполага с 15 спални помещения,10 санитарни помещения.Имотът е отличен за малко семейно хотелче.Отличен е за постоянно живеене
 Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

           Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.  

           Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди. 

           „НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашия консултант  - Георги Иванов 0895 501 036
Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, Погреби, 150 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Колхозен пазар, 86 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 324 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, МОЛ Варна, 234 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст. Балъм дере, 100 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Център, 100 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Добрева чешма, 72 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 60 кв.м.
от
до
от
до