НОВА КЪЩА В СЕЛО БЛИЗНАЦИ-ИМОТ В СЕЛО ДО ГРАД ВАРНА

Къща, Област Варна, с. Близнаци 164 кв.м. , Двор: 855 кв.м.

Цена: € 135 000  |  $ 149 424  |  264 033 лв.
Цена на кв.м: € 823 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Спални: 3
НОВ ДОМ-1 продава  нова,напълно обзаведена къща завършена през 2013. На първият етаж са разположени антре, хол с кухн, WC с перално п-ние, спалня с баня и тоалет.На вторият етаж са коридор.баня с вана, две спални, гардеробна, кабинет с изглед и голяма тераса с морска панорама. Къщата е изпълнена с качествени материали, в традиционен стил (каменни и дървени елементи). Испански гранитогрес; Швейц. ламинат; кухнята е с мебели 'Мартинели' и оборудвана. Дворното място е с площ от 855кв.м,  аранжиран, озеленен по проект. На двора има беседка с BBQ, гараж за 2 автомобила.Имотът е отличен за целогодишно живеене.Близнаци е село в Североизточна България. То се намира в община Аврен, Област Варна.Селото обединява две бивши села: Горен Близнак (сега северната част) и Долен Близнак (южна част). Намира се до главния път Варна — Бургас, на 4 км от устието на река Камчия и на 2 км от брега на Черно море.При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

           Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.  

           Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди. 

           „НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашия консултант  - Георги Иванов 0895 501 036
Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM
Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, с. Болярци, 125 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 90 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Доброглед, 78 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 80 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Траката, 450 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Бенковски, 35 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст. Прибой , 300 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 70 кв.м.