ПРЕКРАСНА КЪЩА ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ОБИТАВАНЕ- имот до ВАРНА!!! ДОБЪР ИМОТ БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА!!!

Къща, Област Варна, с. Баново 150 кв.м. , Двор: 970 кв.м.

Цена: € 125 000  |  $ 138 513  |  244 475 лв.
Цена на кв.м: € 833 /m2
Тип строителство: тухла
ПРЕКРАСНА КЪЩА ЗА ЦЕЛОГОДИШНО ОБИТАВАНЕ!!! ДОБЪР ИМОТ БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА!!!

НОВ ДОМ 1 предлага масивна нова къща с РЗП 150 кв.м. завършена по висок стандарт, разположена само на 15 минути път с кола от Варна и на 20 километра от морето. Има дървен стъклопакет в цялата къща, вратопрозорци водещи към лоби, дневен тракт с модерна кухня, 3 спални, една от който има прилежаща баня, парко-алея към момента с място за две коли, с възможност за разширяване, закрита веранда, закрита тераса с барбекю, веранда за слънчеви бани, басейн. Парцела е с площ 970 кв.м., терасиран , озеленен и отлично поддържан. Селото предлага невероятна гледка към Варна, езерото и морето. Добра локация. Предпочитано село за живеене с бърз и лесен достъп- по магистралата. Много простор и зеленина. 

 Отлична Локация : Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна. Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции.

           Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.  

           Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди. 

           „НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашия консултант  - Георги Иванов 0895 501 036
Разберете повече за проекта Нов Дом 1 на следното видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

Подобни оферти
Къща
Къща, Област Варна, с. Доброглед, 78 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 80 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, Боровец, 50 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Траката, 450 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Бенковски, 35 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст. Прибой , 300 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, м-ст Ален мак, 70 кв.м.
Къща
Къща, Област Варна, с. Близнаци, 150 кв.м.