Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Гранд МОЛ, 65 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 65 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Младост, 65 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 80 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Възраждане, 90 кв.м.
Парцел
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Кайсиева градина, 60 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 62 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Владиславово, 64 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Погреби, 65 кв.м.
Многостаен имот
Многостаен имот, ВАРНА, Младост, 102 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 946 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Младост, 68 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Център, 64 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Младост, 42 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 98 кв.м.