Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Базар Левски, 80 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Трошево, 40 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 52 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Дианабад, 85 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 100 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 62 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Бриз, 61 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Оборище, 90 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Банишора, 110 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 87 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 55 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Западен парк, 72 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, м-ст Свети Никола, 50 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Макдрайв, 43 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Обеля, 65 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Дървеница, 60 кв.м.