Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Гевгелийски, 64 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Гевгелийски, 116 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Гевгелийски, 92 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Спортна зала, 55 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Лозенец, 140 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Левски, 108 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Червен площад, 107 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 118 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Погреби, 40 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 56 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Владиславово, 78 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Нептун, 67 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Виница, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Виница, 65 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 100 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Виница, 65 кв.м.