Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 118 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Погреби, 40 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Малинова долина, 56 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Нептун, 67 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Виница, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Виница, 65 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 100 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Виница, 65 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Виница, 100 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Младост, 95 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Бриз, 111 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 81 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Бриз, 110 кв.м.
Парцел
Къща
Къща, ВАРНА, Аспарухово, 150 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 74 кв.м.