Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Борово, 115 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Борово, 65 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Борово, 83 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Макдрайв, 60 кв.м.
Многостаен имот
Многостаен имот, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 130 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Бриз, 118 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Симеоново, 132 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Левски, 70 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 126 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Цветен квартал, 64 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 85 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 106 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, СОФИЯ, Лозенец, 92 кв.м.
Ресторант
Ресторант, ВАРНА, Бриз, 143 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 63 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Младост 4, 98 кв.м.