Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Левски, 65 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Военна болница, 127 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Витоша, 110 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Военна болница, 55 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Победа, 48 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Витоша, 59 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, Област Варна, м-ст Траката, 106 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 128 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Гевгелийски, 60 кв.м.
Мезонет
Мезонет, СОФИЯ, Стрелбище, 120 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 72 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Лятно кино Тракия, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Кръстова вада, 72 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Зимно кино Тракия, 71 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 90 кв.м.