Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 96 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Манастирски ливади, 64 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 105 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Опера, 48 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 130 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 50 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Аспарухово, 75 кв.м.
Двустаен имот
Четиристаен имот
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Гоце Делчев, 75 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Трошево, 62 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Хаджи Димитър, 70 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, ВАРНА, Трошево, 56 кв.м.
Двустаен имот
Двустаен имот, СОФИЯ, Банишора, 58 кв.м.
Четиристаен имот
Четиристаен имот, ВАРНА, Бриз, 120 кв.м.
Тристаен имот
Тристаен имот, СОФИЯ, Красно село, 82 кв.м.