Жилищен комплекс в Родопите / Пампорово

Сгради

Комплексът се намира в красива местност, в близост до курортния комплекс  Пампорово (8 км), както и до вилни селища и десетки самостоятелни пръснати в района частни вили. Комплексът се вписва великолепно в уникалната природа на планина Родопи.

Комплексът се състои от два корпуса сгради с апартаменти, всяка от които с два входа, както и от самостоятелна сграда представляваща хотел с басейн и много обслужващи и сервизни помещения. Зданията са отлично разположени върху терен от 10 дка. Повечето апартаменти са с югоизточно изложение и панорамен обзор към красивата планина. Всеки вход е с асаньор и стилно завършени общи части. Всяко едно жилище е обезпечено с място за паркиране на територията на комплекса. Сградите са в характерен за района архитектурен стил, подчертани са еркерите, сводовете, дървената обшивка по фасада и каменната облицовка в ниската част. Прозорците са с тъмна PVC дограма с високи топлоизолационни качества, в дървен десен, контрастиращи на бялата фасада покрита със силиконова структорна мазилка.

Територията на комплекса ще изобилства от зеленина и места за отдих предназначени за собствениците и техните гости. Апартаментите са следните типове: студиа (едностайни), двустайни и тристайни жилища. Всеки собственик ще има възможност да се възползва от услугите ни за  завършване до ключ, обзавеждане и цялостно завършване на апартамента. Отоплението на всеки един самостоятелен обект ще е с централно парно отопление, което ще осигурява и топла вода.

Обслужването на сградата ще се извършва от компанията, която е собственик и управител на хотелската част в комплекса – фирма със солиден опит в обслужването на този тип жилища и хотели в курорта Пампорово. Компанията ще предлага услуга отдаване под наем на краткосрочни наеми на жилищата. Всеки един собственик при желание ще може да отдава чрез нас в периода, когато не го използва – по този начин имотът ще генерира приходи на собственика, решил да се възползва от услугата.

 

✔️ Студио от 10 500€ без ДДС

✔️ Двустайни от 15 500€ без ДДС

✔️ Тристайни от 36 400€ без ДДС

 

Апартаментите са с възможност за издаване със степен на завършеност “до ключ и “напълно обзаведени с мебели и оборудване”. Схемите на плащане са гъвкави и съобразени с възможностите на клиентите.

Организираме оглед след предварително уговаряне в рамките на предишния ден.*

Референтни номера: 71745, 71747, 71746

Референтните номера може да откриете на сайта: https://novdom1.bg/

Вашият брокер: Лили Колчева, тел.: 0895 501 041

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле