Защо да си подариш ексклузивен бизнес имот за Коледа?

Новини

Стартирането на нов бизнес или разширяването на вече действащ такъв, никак не е лесно начинание. Идеята, която реализирате, трябва да започне с добра инвестиция. Нов дом 1 се грижи както за интересите на продавачите на имоти, така и за интересите на купувачите. Брокерът Весела Илиева представя ексклузивен бизнес имот, без аналог на пазара. Намира се на ключова точка в гр. Варна, в близост до Окръжна болница. Улицата е “Битоля”. Мястото е разпознаваемо. Цената на имота е намалена. Подходящ е за детски или образователен център, фитнес, магазин, аптека и много други.  

– С какво се отличава имотът от останалите предложения на пазара ? 

– Отличава се със своята площ и разпределение.  331 кв.м. са предостатъчни да развихрят въобжанието на бъдещия инвеститор. Имотът разполага с огромна зала, в която могат да се обособят различни по вид и големина помещения; две самостоятелни стаи, склад, санитарни и обслужващи помещения. Завършен е “до ключ”. Има изградена двойно действаща вентилационна система – нагнетателна и всмукателна. Височината на заведението е 2.40 м. до вентилацията. Дори само това преимущество спестява пари и нерви на купувача. 

– Какви възможности предлага на бъдещия си собственик?

– Необятни! Би могло да се създаде перфектното нощно заведение, а защо не и една нова игрална зала. Всичко зависи от сферата на дейност и бизнес интересите на този, който ще си направи коледен подарък с най-изгодната в момента сделка. Месецът е вече декември, 2022 си отива и годината ще завърши с мисъл за бъдещето, ако инвестирате сега.

-Защо е добра инвестиция точно в момента?

-Инвестицията в имот е една от най-сигурните. Освен да вложи парите си в недвижимо имущество, новият собственик може да развие бизнес, който бързо да възвърне вложените средства. Освен това, личният живот на продавачите следва своето собствено движение. Утре обстоятелствата може да се променят, както и цената. В последните дни стана ясно, че и при лихвите на кредитите има движение. Съветвам ви да не отлагате покупката на изгоден имот и да не се поставяте в позиция, в която тя ще е невъзможна за вас. 

– За какво се е използвал имотът до сега ?

До преди известно време това е бил най-известният билярд клуб във Варна. В него са се провеждали множество турнири по билярд и дартс. Бил и любимо място за срещи и релакс. Намира се близо до студентски общежития и Медицински университет-Варна. Качествата на имота правят стойността му много по-висока от цената. Предлага се само и единствено от Нов дом 1. На нотариалния акт може да пише вашето име или фирма, като инвестирате в покупката 135 000 евро. Първоначалната  цена е 180 000 евро. След Коледа цифрата може да е различна и да не е в полза на купувача. 

Според Весела, подобна имотна находка не се намира лесно. Пред очите й десетки хора са вложили разумно средствата си и “затваряйки” парите си в имот, са “отворили” нови перспективи. 

За повече информация –  разгледайте обявата ТУК или се свържете с Илиева на тел. 0876900450

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле