Тридневен тематичен тиймбилдинг се проведе в Еленския Балкан

Тридневен тематичен тиймбилдинг се проведе в Еленския Балкан

“Нов Дом 1”  организира своя следновогодишен тиймбилдинг в Еленския Балкан. Мениджърите и брокерите от офисите във Варна и София се събраха на място, съхранило богато културно-историческо наследство. Екипът уважи българските традиции, като всички облякоха народни носии. С песни, танци и автентични обичаи се порещнаха празниците Йордановден и Ивановден.

Оказа се, че сред екипа има и завиден музикален талант. Споделяме с вас прекрасното ѝ изпълнение!

По време на тиймбилдина се обмениха  не само топли празнични пожелания, а и идеи и концепции за бъдещо развитие. „Нов Дом 1“ вярва, че ценностите са тези, които обединяват както хората, така и бизнесите.  Вече 11 години компанията постига изключителни резултати, като е сред лидерите на имотния пазар. 

Докато четете блог статията, нашите ТОП консултанти, са на  7-дневен круз в Дубай, Катар, ОАЕ и Саудитска Арабия, награда от компанията. „Нов Дом 1“ качи топ брокерите си на борда на един от най-луксозните туристически кораби.  Ако искате и вие да сте част от един невероятен екип, да развивате собствен бизнес и да генерирате едни от най-високите доходи в страната – свържете с нас! Търсим нашите нови свежи попълнения! От вас се искат хъс и търговски умения, а ние ще ви мотивираме и обучим, така че да сте най-добрите!

Подобни статии

Абонирай се

Получи изгодни оферти за нови имоти на своя имейл

* Задължително поле