ПАНОРАМЕН ПАРЦЕЛ НА АКЧЕЛАР

Продава / Парцел, ВАРНА, м-ст Акчелар , Площ: 1000 кв.м.

Цена: € 80 000  |  $ 97 183  |  156 464 лв.
Цена на кв.м: € 80 /m2
НОВ ДОМ-1 Продава суперпанорамен парцел, второ място до главния път за Виница след комплекс Никовата къща. Теренът е терациран и позволява разполагане на фамилна къща с височина до 10м. кота корниз и има невероятна морска панорама. Комуникации: асвалтов път, подземен ток на границата, водопровод в близост. Удобен за целогодишно живеене с непосредствената си близост до града и редовния градски транспорт. 
Уважаеми клиенти, Нов Дом 1 разполага с най-изгодните и реални оферти на пазара! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да Ви заблудят и отдалечат от нашите предложения! 
„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 


Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036
Подобни оферти
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Добрева чешма, 487 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 1 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Ваялар, 2500 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, Виница, 1794 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 559 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Манастирски рид, 1810 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Траката, 710 кв.м.
Парцел
Парцел, ВАРНА, м-ст Траката, 2043 кв.м.
от
до
от
до