МАКДРАЙВ - ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Продава / склад, ВАРНА, Лятно кино Тракия 18 кв.м.

Цена: € 5 990  |  $ 7 087  |  11 715 лв.
Цена на кв.м: € 333 /m2
Тип строителство: тухла
Етап на строителство: Завършен
Паркомясто/гараж: да
МАКДРАЙВ - ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 30285

      Предлагаме Ви имот от 18 м2  в непосредствена близост до центъра на гр. Варна. Имота е подходящ още за гараж и отдаване под наем в лицето на бъдещите собственици.

           Отлична Локация : Лесен и бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети, козметични студия, заведения и туристически атракции. 
        
            При съвместната ни работа, 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент. 

              Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди. 

             Забележка :Приложените по-горе снимки са имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са публикувани с разрешението на собственика ! 

             „НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

„Консултант Недвижими Имоти " Мария Вичева - 0895 / 501 023  
                                                                 

Ако не откривате търсеният от Вас имот, обадете се на посочения телефон и ние ще намерим подходящият дом за Вас !  

Подобни оферти
склад
склад, ВАРНА, Възраждане, 216 кв.м.
склад
склад, ВАРНА, Колхозен пазар, 160 кв.м.
склад
склад
склад, ВАРНА, Възраждане, 550 кв.м.
склад
склад, ВАРНА, Западна промишлена зона, 540 кв.м.
склад
склад, ВАРНА, Колхозен пазар, 150 кв.м.
склад
склад, ВАРНА, Трошево, 183 кв.м.
склад
склад, ВАРНА, Западна промишлена зона, 5500 кв.м.
от
до
от
до