Център- Едностаен Имот- 95 Е/месец

Под Наем / Едностаен имот, ВАРНА, Център 22 кв.м.

Цена: € 95  |  $ 110  |  186 лв.
Цена на кв.м: € 4 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2016

Център- Едностаен Имот- 95 Е/месец

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 31682

Имотът Представлява Голяма и слънчева стая с възможност за  разполагане на  спалня и   обособяване на  кухненски бокс ;  баня и тоалет в едно. Имота е изключително подходящ за отдаване под наем или за бягство от забързаното ежедневие.

Състояние: Имотът се издава в до ключ, както е видно от приложените снимки. 

Отлична Локацияв тиха уличка, която се влива в централната градска част на ВАРНА. На 5 минути пешеходно разстояние от Хотел Черно море и на един дъх до Апелативния Съд  на град Варна. Безпроблемно може да паркирате Автомобила си на един въздух разстояние от вашия имот!

СтроителствоВисококачествено „Ново Строителство“ – железобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“.  Монолитна зидария изпълнена с висок клас керамични и глинени тухли на водещи български производители . Висок клас ПВЦ 5-камерна дограма с 65мм профил и 24мм всесезонен стъклопакет . Топлоизолационна система “BAUMIT”ESP-60mm. Силикат-силиконова фасадна мазилка на фирмата “BAUMIT” с висока паропропускливост и самопочистващ се ефект.   

Сградата: Добре подържани общи части, железни парапети, асансьор. Домофона система за контролиран достъп в сградата. 

Екстри: Всеки закупен имот от „НОВ ДОМ 1“ е с включена пълна застраховка за първата година от експлоатацията му. 

Забележка: Приложените по-горе описания, снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие ! Имотът може да се издаде пригоден за живеене и е с висок статут на Ателие, което го прави идеален за живеене или всякакъв вид творческа дейност! 

Уважаеми клиенти, Нов дом 1 е агенцията разполагаща с едни от най-изгодните и реални оферти на пазара ! Моля игнорирайте злобни коментари от страна на некоректни конкуренти, които се опитват да ви заблудят и отдалечат от нашите предложения !

Към настоящия момент, по наша информация, Нов дом 1 е единствената агенция за недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, на чийто професионализъм ЕДНОВРЕМЕННО са се доверили 12 строителни компании ! Избраха само нас да ги представляваме на 100% в предлагането на имотите им на страхотни цени, които може да закупите единствено и само чрез нас ! ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И ВИЕ ! Изберете професионалистите от Нов дом 1 за ваш доверен брокер !

НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с : „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти : Иван Ралчев 0895 501 006 

Подобни оферти
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Погреби, 30 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Колхозен пазар, 38 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Бриз, 39 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, МОЛ Варна, 42 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Идеален център, 40 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Чаталджа, 19 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, Левски, 25 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, ВАРНА, ВИНС, 35 кв.м.
от
до
от
до