ТОП ОФЕРТА! СТАТУТ СНЕКБАР! ЛУКСОЗНО ИЗПЪЛНЕНИЕ!

Продава / Бизнес имоти, ВАРНА, Галата 114 кв.м.

Цена: € 119 990  |  $ 122 419  |  234 676 лв.
Цена на кв.м: € 1 053 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2008
Изложение: Юг
Изглед: Морски
Етаж: 1
Етажи общо: 5
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да

ТОП ОФЕРТА! СТАТУТ СНЕКБАР! ЛУКСОЗНО ИЗПЪЛНЕНИЕ!

Реф. №: 43715; www.novdom1.bg;

Снекбарът е с площ от 113,55 кв.м и 142,50 кв.м идеални части от земята.

Имотът е разположен в тухлена, бутикова сграда с АКТ 16 и представлява:

Едно голямо помещение, Санитарен възел-в предверието има умивалня и Баня с Тоалет. В самото помещение има красиво направен естествен, действащ кладенец, който е на 220 години. Подовото покритие е полиран, фигурален гранитогрес, с луксозна ПВЦ дограма, окачени тавани, светла височина 3,20 м; климатизация за топло и студено с климатик "Дайкин" и мощна вентилация.Освен таванното осветление има и декоративно осветление около кладенеца. Пред имота може да се направи лятна градина, за чиято площ няма да се заплаща тротоарно право и към него има и паркинг с 5 паркоместа-директно от пътя. Помещението е подходящо за детска занималня, офиси, кантори и др.Светлина и комфорт през цялата година, тиха и спокойна локация.

Състояние: Имотът се издава "ДО КЛЮЧ" – Екстериорна блиндирана врата. Под: нивелирана замазка и положен гранитогрес и паркет. Стени: машинно обработена гипсова мазилка с турбозол подготвена за боя или тапет по ваш избор. Мокри Помещения: оборудвани и завършени с фаянс и теракота. ЕЛ инсталация: контакти, ключ и фасонки и ПВЦ дограма.

Отлична Локация:

Далеч от шума и напрежението, в спокоен, но комуникативен район, на по-малко от 10 мин. от Морето, в непосредствена близост до магазини, автобусни спирки, аптеки, заведения за хранене, детска градина, училище. С неповторима Морска Панорама.

Строителство:

Висококачествено „Ново Строителство“ -железобетонна конструкция посрещащи всички норми за сеизмичност съгласно „БДС“ с подбрани висококачествени строителни материали: тухли „Porotherm” на „Wienerberger”, топло изолационен пакет и минерална мазилка на Caparol, луксозен асансьор, каменна стенна облицовка, 6-камерна дограма с четирисезонен стъклопакет, италиански гранитогрес за общите части, алуминиеви парапети.

Сградата:

Модерна архитектура, проектирана и изградена по всички стандарти за жилища от най – висок клас. Луксозно завършени общи части на естествен гранит, хромирани парапети, хидравличен асансьор с „долно“ машинно гарантиращ безшумната работа на съоръжението.Домофонна система за контролиран достъп в сградата. Система за противопожарна безопастност. Без такси за поддръжка.


НОВ ДОМ 1“: Компанията разполага с: „Юридически Отдел“ - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Брокер: Иванка Александрова 0893 300 940

Иванка Александрова

+359 893 300 940 Обади се
Подобни оферти
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Западна промишлена зона, 2921 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Център, 200 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Севастопол, 360 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Възраждане, 22 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Окръжна болница, 208 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Окръжна болница, 331 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Цветен квартал, 33 кв.м.
Бизнес имоти
Бизнес имоти, ВАРНА, Възраждане, 168 кв.м.
от
до
от
до