799€/м2 без ДДС - ГОЛЕМИ ВИТРИНИ - ГЛАВНА УЛИЦА - ГАРАНТИРАН ЧОВЕКО-ПОТОК - СГРАДА АРМАДА

Продава / Магазин, ВАРНА, Младост 1 кв.м.

Цена: € 799  |  $ 815  |  1 563 лв.
Цена на кв.м: € 799 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Паркомясто/гараж: да
799€/м2 без ДДС - ГОЛЕМИ ВИТРИНИ - ГЛАВНА УЛИЦА - ГАРАНТИРАН ЧОВЕКО-ПОТОК

Магазините се състоят от: голяма търговска зала с големи прозорци тип витрини, складово помещение, санитарен възел, лесен и бърз достъп с микробус/автомобил/камион , удобни за зареждане. Към всеки от тях могат да се предложат Парко места. Към всеки от тях могат да се предложат Парко места. към някои има градина/лятна тераса за ползване от магазина или клиентите. Възможност за индивидуално преустройство и подредба. При нужда могат да се обединяват. Някои от тях са с лице на главна и натоварена улица, с големи витрини и са изключително подходящи за шоурум/рекламна зала. Удобни както за малък бизнес така и за голяма търговска верига. Цената на квадратен метър е 799 евро без ДДС. Чистите квадратури на отделните магазини са посочени на схемите. 70% от тях са разпродадени, закупени за следните дейности: Пицария, Сладкарница, Закусвалня, магазин Гюрлата за сурови/сушени меса и бърза скара, клуб по Айкидо, магазин за Авточасти.
ГАРАНТИРАН човеко - поток, непосредствено около и до тях са разположени около 700 апартамента. Приток на клиенти от търговски обекти в сградата и тези по улицата, както и от преминаващите.

Състояние: всеки един от магазините се завършва по БДС като може да се издаде до ключ. Отопление и топла вода чрез ТЕЦ изведен в сградата, свързването е по желание.

Сградата: тухла, качествено ново строителство.

Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента.

Консултант недвижими имоти: Мариян Йорданов - 0897 84 25 25

Мариян Йорданов

+359 897 842 525 Обади се
Подобни оферти
Магазин
Магазин, ВАРНА, Колхозен пазар, 15 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Цветен квартал, 37 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Идеален център, 100 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Победа, 29 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Център, 16 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Окръжна болница, 105 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Колхозен пазар, 29 кв.м.
Магазин
Магазин, ВАРНА, Колхозен пазар, 19 кв.м.
от
до
от
до