ОТЛИЧНА ПАНОРАМНА КЪЩА ГР.ВАРНА- КВ.БРИЗ-ИМОТ В БЪЛГАРИЯ

Продава / Къща, ВАРНА, Бриз 250 кв.м. , Двор: 250 кв.м.

Цена: € 230 000  |  $ 258 080  |  449 834 лв.
Цена на кв.м: € 920 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Изглед: Морски
Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №:5012 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 

Продава отлична новопостроена триетажена къща в местоста Свети Никола квартал Бриз .Супер изглед към морето от всяка една стая . Собствен басейн външно барбекю гараж за две коли . Първи етаж е с площ от  73кв. м състоящ се от кухненски бокс и всекидневна напълно обзаведени и оборудвани. Втори етаж е с площ от 83кв. м състоящ се от две спални и две бани с тoaлетни. Трети етаж е разположена спалня с голяма панорамна тераса. Към всяка спалня има тераса и изключителен изглед към Варненския залив и Галата. Отлична е за целогодишно живеене.

При съвместната ни работа 'НОВ ДОМ 1' - извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, който сте избрали, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Фирмата съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на всеки клиент\
.„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с :
 „Юридически Отдел“-извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. 
„Кредитен Отдел“- съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.
 „Строително-Ремонтен Отдел“ -гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени. 

Вашият консултант  - Георги Иванов  – 0895  501 036 
Ако не ни познавате, изгледайте това Видео: https://www.youtube.com/watch?v=aST9DQHE8nM 
Подобни оферти
Къща
Къща, ВАРНА, ВИНС, 70 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст. Пчелина, 260 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Възраждане, 189 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Аспарухово, 80 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 130 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 63 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, м-ст Добрева чешма, 60 кв.м.
Къща
Къща, ВАРНА, Виница, 200 кв.м.
от
до
от
до