ЖИЛИЩЕ в ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС КЛАС А+

Продава / Едностаен имот, СОФИЯ, Витоша 39 кв.м.

Цена: € 42 900  |  $ 48 612  |  83 904 лв.
Цена на кв.м: € 1 100 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Необзаведен
Етап на строителство: В строеж
Година на построяване: 2021
Изложение: Запад
Изглед: Парк
Спални: 1
Етаж: 2
Етажи общо: 9
Асансьор: да
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да
ЖИЛИЩЕ в ЛУКСОЗЕН КОМПЛЕКС КЛАС А+

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 52505

Имотът Представлява: Входно антре с ниша за вграден гардероб или портманто; баня и тоалет в едно; дневен тракт с кухненска част в него, място за мека мебел с функция сън и зона за хранене. Застроена площ на жилището е 32,74кв.м ; застроена площ с общи части 38,92кв.м., и идеални части от земята - 9,48кв.м.

Състояние: Имотът се издава съгласно „БДС“. Опционално : довършване "До ключ" или обзаведено по индивидуален проект ! Жилището ще е подготвено за smart home решения, които ще позволят несравним комфорт и контрол върху дома.

Отлична Локация: Имота се намира в един от най-предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град София - Витоша, в близот до новия квартал „Промишлена зона Хладилника“ и граничи с бул. „Филип Кутев“. В непосредствена близост до него се намират Ловен парк-Борисовата градина, Зоологическата градина и др.

Строителство: 177 уникални апартамента в четири типа: двустаен, тристаен, четиристаен и многостаен в сгради с висококачествено ново строителство и висока енергийна ефективност клас А+. Комплексът е проектиран с оптимални енергийни характеристики, които позволяват употребата на по-малко енергия и оптимизирането и по максимално добър начин. Общата консумация на енергия за всички нужди на сградите в комплекса е два пъти по-ниска от тази на сградите ново строителство в София. Това значително намалява разходите на електроенергия на жилищата и същевременно прави сградите по-щадящи за околната среда поради по-малкото количество изхвърлени вредни емисии. Сградата ще разполага с фотоволтаични електроцентрали на покрива на всеки блок, които ще произвеждат повече от 168 000 кВтч чиста енергия на година, което покрива напълно потреблението на всички енергоконсуматори в общите части на комплекса. Високата енергоефективност ще бъде постигната и посредством вискокачествената изолация и дограма, с които ще бъдат оборудвани всички жилища в нея.

Сградата : Луксозно завършени общи части с високотехнологични, комфортни и тихи електрически пътнически асансьори, без машинно помещение – БЕЗРЕДУКТОРНО задвижване с 90% ефективност, безредукторен постоянно-магнитен синхронен двигател с VF регулиране в затворена верига, предназначени за 8 лица и с товароносимост 1000 кг. .

Екстри:

-При закупуване на този имот от „НОВ ДОМ 1“ ще получите пълна застраховка за първата година от експлоатацията му.

-Сградата е снабдена с 24 часово видео наблюдение, жива охрана и контролиран достъп гарантиращ сигурността на вашият НОВ ДОМ.

-Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.

-Напрегнатото ежедневие, често е истинско предизвикателство, когато имаш деца. За да Ви осигурим необходимото спокойствие и повече лично време, ще бъде изградена детска градина, в която професионалисти ще се погрижат за Вашето дете почасово или през целия ден. Тя ще разполага с 60 места. Непосредствено до нея ще бъде създаден модерен детски кът, който може да бъде ползван от всички жители на комплекса и техни гости.

-В сградата ще има и кафене – ниво партер, в което можете на спокойствие да се видите с приятел, да поработите или просто да релаксирате извън дома си.

Отлична Схема на плащане: „НОВ ДОМ 1“ може да съдейства за безлихвено разсрочено плащане на избраният от Вас имот, съобразено с Вашите нужди по време на строителството.

Забележка: Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

„НОВ ДОМ 1“ : Компанията разполага с : „Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. „Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. „Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

„Консултант Недвижими Имоти„ : Иван Димитров 0890 555 820

Иван Димитров

+359 890 555 820 Обади се
Подобни оферти
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Витоша, 57 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Надежда 4, 18 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Младост 3, 50 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Овча купел, 48 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Толстой, 47 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 40 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Красна поляна 2, 46 кв.м.
Едностаен имот
Едностаен имот, СОФИЯ, Студентски град, 50 кв.м.
от
до
от
до