Минимално Вложение на Капитал с Висока Доходност и Нулев Риск = ДА …има и такъв „ФИЛМ“ ... Купи на „себестойност“ с Гарантиран Договор за Наем за 10 години със 7% чиста доходност на годишна база!

Продава / Едностаен имот, Велико Търново, Бузлуджа 22 кв.м.

Цена: € 16 000  |  $ 18 130  |  31 293 лв.
Цена на кв.м: € 727 /m2
Тип строителство: тухла
Обзавеждане: Пълно обзавеждане
Етап на строителство: Завършен
Година на построяване: 2020
Изложение: Изток-запад
Изглед: Парк
Спални: 1
Тераси: 1
Етаж: 3
Етажи общо: 4
Паркомясто/гараж: да
Канализация: да

Купи на „себестойност“ с Гарантиран Договор за Наем за 10 години със 7% чиста доходност на годишна база!

Предложението важи за ограничен брой имоти и е с опция за сключване на 10 годишен договор за наем със 7% чиста доходност на годишна база и е валидно до 31 01 2020 г.

Комплекс "БОЛГАР" предлага иновативно решение за инвестиция с гарантирана доходност.

Комплекса се намира в град Велико Търново, кв. Бузлуджа, състои се от четири сгради всяка от които на четири етажа. Имотите са с основни изложения на изток, запад и юг.

Локация : Велико Търново, кв. Бузлуджа в близост до Стопански Факултет на Великотърновски Университет - 800 метра; Спортното училище; автобусни спирки- 50 метра, магазини 50 метра, заведения, парк, детски градини и др. На 650 метра по новоизграден булевард с четири платна се излиза на главния път Варна-София на централното кръгово кръстовище, където се намират магазини Kaufland, CBA, Praktiker, McDonalds, LIDL и др.

Първата сграда в комплекса ще бъде напълно завършена до 01.03.2020г. , и от тази дата започва да се изплаща доходността към всеки , който е успял да се възползва от това предложение !

Условие за покупка : Бъдещият купувач има опцията да сключи 10 годишен договор за отдаване под наем на имота с продавача. Договорът ще бъде вписан в агенцията по вписвания с неустойка в полза на купувача, че при прекратяване от страна на продавача, то купувача ще получи дължимите наеми до края на 10 годишния срок. По договор наемателя се задължава да изплаща ежемесечно годишна доходност от 7% върху всички вложени средства от купувача във връзка с покупката + довършването и прехвърлянето на имота. Всички разходи по прехвърлянето се добавят към общата продажна цена с обзавеждане и върху тях се калкулира 7% доходност на годишна база, която се разделя на дванадесет месеца и се изчислява точния месечен наем. Полученият наем се изплаща ежемесечно !

Забележка : предвид изгодното предложение и организирания цялостен процес от закупуването; завършването до ключ; обзавеждането и т.н. с гарантирана доходност по договор за 10 години – комисионното възнаграждение е с фиксирана стойност в размер на 1000 Евро !

Предлаганите имоти са с площ от 22 м2 до 30 м2.

Обзавеждане : обзавеждане за имот до 23 кв.м. включва : Екстериорна врата. Под на гранитогрес. Стени : грундирани и боядисани в светла гама на „Craft“. Мокри Помещения : положен фаянс, теракота и окачен таван. Интериорни врати и ПВЦ дограма. Обзавеждане : кухненски шкафове стенен и подово-стенен монтаж , мивка със смесител, пералня, стъкло керамични котлони, фурна, абсорбатор и хладилник. Легла два броя или едно разтегателно с опция за двама души, двукрилен гардероб с надстройка, стенни рафтове два броя, телевизор 32", климатик 12 BTU , маса и 2 броя столове. Баня : подвижен душ смесител, стъклен/ПВЦ параван, мивка със смесител, ПВЦ шкаф, моноблок и вентилатор .

Разходите за застраховка (сгради, имущество, природ ни бедствия и т.н.); данък (данък сгради и сметосъбиране); поддръжка на имота (подмяна и/или ремонт на обзавеждането); поддръжка на общите части (почистване поддържане и ремонти); незаетост (при преотдаване на имота) и управление са за сметка на НАЕМАТЕЛЯ.

Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие !

„Консултант Недвижими Имоти „ : Венелин Бабанов – 0894 555 620

Моите Контакти за Въпроси, Коментари и Огледи :

Телефон - Всеки Ден от 8:30 до 22:30 - 0894 555 620

Whatsapp - Денонощно: 0894 555 620

Viber - Денонощно: 0884 23 75 00

Messenger – Денонощно: Venelin Babanov

Email: На Вниманието на В. Бабанов - novdom1vn@gmail.com


·


Подобни оферти

Не можем да открием имот с тези характеристики!

Променете критериите за търсене по-горе и открийте своя Нов Дом!

от
до
от
до