ЛУКС ИМОТ! ЕВКСИНОГРАД! ДВУСТАЕН!

Продава / Двустаен имот, 77 кв.м.

Цена: € 103 630  |  $ 121 365  |  202 680 лв.
Цена на кв.м: € 1 346 /m2
Етаж: 2
Етажи общо: 5
ЛУКС ИМОТ! ЕВКСИНОГРАД! ДВУСТАЕН!

Детайлна информация на : www.novdom1.bg - Реф. №: 54654

Имотът Представлява: Коридор, топла и уютна Всекидневна с кухня, Баня и Тоалет в едно, Спалня.

Състояние: Имотът е в отлично състояние. Луксозно обзаведен. Затворен комплекс с басейн и паркинг. Имотът се продава с наличното обзавеждане. Перфектен както за живеене , така и за отдаване под наем.

Екстри: ТОП ЛОКАЦИЯ! ТОП ИМОТ! ЛУКС! УЕДИНЕНИЕ!

Отлична Локация: Имотът се намира в непосредствена близост до двореца Евксиноград и к.к."Св. св. Констанитн и Елена", на 10 мин. от морето. В близост до Катедралата, Окръжен Съд Варна и Операта. Бърз достъп до главни пътни артерии, административни учреждения, банки, училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, търговски центрове, супермаркети.

Забележка: Приложените по-горе описания и снимки имат за цел да Ви дадат максимално добра представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са одобрени от собственика и публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем !

“ НОВ ДОМ 1“:

Юридически Отдел“- извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота.

Кредитен Отдел“ - съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента.

Строително-Ремонтен Отдел“ - гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Теодора Борисова 0890 555 970

Подобни оферти
Двустаен имот
Двустаен имот,  , 42  кв.м.
от
до
от
до